10 padomi priecīgam un veselīgam rudenim. Dzīvo košāk!

1. Garderobes maiņa – jauna sezona dod lielisku attaisnojumu, lai izbrāķētu vecās drēbes. Ja vēlies ietaupīt, pamēģini noarganizēt ar draugiem “drēbju apmaiņas ballīti”.

2. Krāsu eksplozija – rudens atnes veselu kaudzi košu krāsu. Tagad ir īstais brīdis atsvaidzināt savu kosmētikas somiņu un izvēlēties no bagātīgām vara, koraļļu, rūsas un okera nokrāsām (it īpaši acīm), lai jūs ar rudeni viens otru papildinātu.

3. Jaunā tu – pienācis brīdis piebremzēt ar paštonēšanos un atklāt veselīgu un starojošu sejas ādu zem tās. Palīdzi sev, izmantojot kādu no sejas ādai piemērotajiem skrubjiem, kuri sejas ādu padara manāmi gludāku un gaišāku.

4. Laiks rāmai atpūtai – vasara noteikti ir aktīvās atpūtas laiks, taču pamēģini tuvoties rudenim ar solījumu, ka vienreiz vai divreiz nedēļā paņemsi pauzi, lai veltītu laiku pašai sev, kas savukārt palīdzēs pret tikt vaļā no sezonālā stresa.

5. Nomaini matu krāsu – rudens ir lielisks laiks matu krāsas nomaiņai, jo saule ir vājāka un vairs nebojās tavu matu krāsu, kā tas varētu notikt vasarā. Sarkana nokrāsa runā pati par sevi, bet apsver arī silti blondu vai brunetes matu krāsu – populāro krāsu toņu pārejas efektu aizstāj dabiskākas krāsas. Ja tu izvēlies krāsot matus, tad arī atceries par attiecīgiem matas kopšanas līdzekļiem, lai krāsu saglabātu.

6. Kārtīgi izgulies – radi ērtu vidi, kurā gulēt, un centies nogulēt vismaz astoņas stundas naktī (ja iespējams, dodies pie miera divas stundas pirms pusnakts, lai pieceltos agrāk un rezultātā redzētu vairāk saules gaismas).

7. Ļaujies modei – var būt grūti izprast, ko vilkt mugurā, kad vasara dod ceļu rudenim, bet, velkot apģērbu slāņos, būs vieglāk sasniegt ideālo temperatūru – un izskatīties stilīgi.

8. Kļūsti aktīva – ir vilinoši līdz ar rudens atnākšanu saritināties un pārziemot, taču tā vietā izmanto vēso gaisu, lai enerģiski uzsāktu un regulāri uzturētu kādu no treniņiem: skriešanu, iešanu, peldēšanu, riteņbraukšanu, kas vien pašai iet pie sirds! Sevis uzturēšana formā liek justies priecīgākai par dzīvi, uzlabo veselību un imūnsistēmu.

9. Jaunas smaržas – ja tu mājās izmanto smaržas vai smaržu kociņus, apsver domu pamainīt uz kaut ko jaunu, lai radītu prieku un identificētos ar jauno sezonu.

10. Insensīvs skaistums – ja jūties mazliet saskumusi par vasaras beigām, intensīva skaistuma sesija varētu patiesi pacelt tavu garastāvokli. Ieslēdzies uz stundu pie sava spogulīša un nebaidies eskperimentēt.

Leave a Comment