10 pārsteidzoši strikti noteikumi, kurus jāievēro ikvienai princesei; #6 Keitai ne vienmēr izdodas ievērot

 

1. Iemācīties pēc iespējas vairāk valodu

6732379801_5d23d6d7c4_b-850x566

Mūsdienu princesēm ir jāzina pēc iespējas vairāk valodu, lai, tiekoties ar citu valstu diplomātiem, lielāko sarunas daļu varētu noturēt viņu dzimtajā valodā.

2. Atteikties no balsošanas tiesībām

Oficiāli nav šāda likuma, taču Lielbritānijas sabiedrība uzskata, ka būtu antikonstitucionāli ļaut karaliskajai ģimenei piedalīties vēlēšanās, jo viņi ir tie, kas pārstāv visu valsti. Tiklīdz kļūsti par princesi, vairs nekādu vēlēšanu.

3. Atteikties no trakulībām

Princeses parasti nav tās, kas rada nepatikšanas, taču, ja viņas pirms tam ir bijušas diezgan trakulīgas, tad, kļūstot par karaliskās ģimenes locekli, no tā ir jāatsakās.

4. Sagatavoties formalitātēm visa mūža garumā

Karaliskajās aprindās ir jāievēro arī oficiālās uzrunas prasības.Tāpēc labāk pierodi pie tā, ka tevi uzrunās kā “viņas majestāte _____ princese”.

Lasi arī: Lūk, ar ko Keita Midltone atkal nokaitinājusi karalieni Elizabeti

5. Vienmēr izskatīties nevainojami

349108103_a826000155_o-850x637

Kembridžas hercogiene Keita Midltone ir izcils piemērs. Viņa apmeklē salonu trīs reizes nedēļā, lai parūpētos par ideālu frizūru, un nekad netiek pieķerta izskatāmies slikti.

6. Ievērot visus karalienes noteikumus

Karaliene diktē ļoti daudz noteikumu, kas ikdienā ir jāievēro visai karaliskajai ģimenei. Piemēram, visi pārstāj ēst, kad karaliene ir paēdusi, pat ja viņi tik tikko ir pieskārušies ēdienam.

7. Mācīties labākajās skolās un apmeklēt prestižākos pasākumus

princess_kate_middleton_arrive_at_the_portrait_gala_2014-02-11-850x1486

Lai kļūtu par princesi, ir jāsatiek princis, un vislielākā iespējamība to izdarīt ir prestižākajās augstākās izglītības iestādēs, izsmalcinātās ballēs, koncertos un labdarības pasākumos. Tā kā princesei ir ļoti svarīga loma sabiedrībā, viņai ir vajadzīga laba izglītība.

8. Atteikties no jebkādas citas karjeras

800px-catarina_duquesa_de_cambridge-850x566

Būt princesei ir pilnas slodzes darbs, un tas tā arī paliks. Piemēram, Keitai Midltonei ir maģistra grāds mākslas vēsturē, bet viņas nodarbošanās ir būt par princesi uz pilnu slodzi.

9. Nekandidēt vēlēšanās

Princesei nevajadzētu iesaistīties politikā tā paša iemesla dēļ, kāpēc nedrīkst balsot vēlēšanās. Viņa jau pārstāv visu valsti, un kandidēšana kādas partijas sastāvā varētu radīt šķelšanos sabiedrībā.

10. Atrast kaut ko, kas tev rūp

Lielu daļu no princeses pienākumiem aizņem labdarība, jo viņai ir jārūpējas par tautas labklājību.

 

Leave a Comment