Kā uzbudināt vīrieti – ar šiem padomiem viņš murrās tavā klēpī

Kā uzbudināt vīrieti

Gribi zināt kā uzbudināt vīrieti? Dažu vīriešu lielākās vajadzības ir justies novērtētam, cienītam un galu galā zināt, ka viņš ir savas sievietes supervaronis.

Kad šīs vajadzības ir apmierinātas, viņš automātiski ir iedvesmots pūlēties vairāk, kļūt par labāku otro pusīti un gūt augstākus panākumus ne tikai savās intīmajās attiecībās, bet gan arī visās citās dzīves jomās.

 

1. Kā uzbudināt vīrieti – aizsardzība

Lai vai cik spēcīga un neatkarīga sieviete būtu, vīrietim joprojām ir iedzimta vēlme aizsargāt tevi. Parasti šī aizsardzība izpaužas pašās ikdienišķākajās lietās. Ļauj viņam tās veikt, jo arī tu vīrieti aizsargā no daudzām lietām – tikai citādāk.

Vai nu viņš aizsargā tevi no lietus, piesedzot ar savu mēteli vai naktī pieceļas, lai atklātu dīvaino trokšņu cēloni, vai arī tam baisajam čalim ar acīm pavēsta, lai beidz blenzt uz tevi – pastāv ļoti daudz veidu, kā viņš var likt tev justies drošībā. Kad viņš atrodas šajā aizsardzības režīmā, viņš jūtas kā supervaronis.

 

Lasi arī: Astroloģija par seksu: kas patīk gultā dažādām zodiaka zīmēm

 

2. Piedzīvojumi

Vīrietis vēlas sievieti, ar kuru var izklaidēties. Viņš vēlas gan draugu, gan mīļoto. Iesaisties lietās, kuras viņam iet pie sirds; tas nostiprinās attiecības un jūs vairāk satuvināties. Novelc augstpapēžu kurpes, ej spēlē bumbu, dodies dubļainā riteņu braucienā, dodies pastaigā ar suni, apmeties teltī, peldi ezerā – tas viss ir piedzīvojums.

Vīrietim nerūpēs sabužinātie mati vai notecējusī skropstu tuša, jo viņš būs pārāk aizņemts ar domām par jūsu veidojošos saikni, lai koncentrētos uz kaut ko citu.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējos padomus

Leave a Comment