Kā uzbudināt vīrieti – ar šiem padomiem viņš murrās tavā klēpī

3. Kā uzbudināt vīrieti – esi viņa karsējmeitene

Uzslavē viņu, atbalsti, nekad nekritizē viņu citu priekšā, izsaki komplimentus, esi pateicīga, tici viņa spēkiem, izrādi, ka lepojies ar viņu un esi viņa pusē, kad iet grūti. Saki, cik svarīgs viņš tev ir, cik pievilcīgs viņš ir un kā viņš padara tavu pasauli labāku.

 

4. Atelpa

Kad vīrietis ir guvis nelielu atelpu, viņš vēl vairāk gribēs atgriezties pie tevis. Dod viņam viņa brīvību un nekad nedusmojies par to. Iedrošini viņu nodoties viņa vaļaspriekiem, sportam un draugiem. Uzticies viņam, ļauj veltīt sevi kaislībām un ļauj atrast dzīvē lietas, kas viņu veido ārpus jūsu attiecībām.

 

Lasi arī: Kāpēc vīriešiem nepatīk, ja sieviete seksa laikā ir augšpusē?

 

5. Sekss

Vīriešiem patīk sekss, sievietēm patīk sekss. Ne visiem, bet lielākajai daļai attiecību fiziskā puse ir viena no svarīgākajām daļām, kas veido intimitāti un attiecības uztur veselīgas un dzīvas.

Vīrietim ir nepieciešams justies seksīgam un zināt, ka tev viņš šķiet fiziski pievilcīgs. Tomēr, vispārīgi runājot, vīriešiem nav patīkams jebkāds sekss, viņi to uzskata par pilnīgu baudu sniedzošu, kad viņi to dara ar cilvēku, ar kuru ir noturīgās attiecībās un kuru mīl.

Vīrietis nevēlas, lai tas būtu kā tāds pienākums vai ka to vēlas tikai viņš – tava bauda viņam ir ārkārtīgi svarīga. Viņš vēlas zināt, cik ļoti to vēlies arī tu. Esiet piedzīvojumu kāri un izpētiet viens otru. Šī ir viena tā tava partnera puse, kuru iepazīsti tikai tu.

 

6. Iemīli pati sevi!

Vīrietim patīk pašpārliecinātas, laimīgas, neatkarīgas sievietes. Vīrieša uzdevums nav padarīt mūs laimīgas, tā ir mūsu pašu atbildība. Attiecībām vajadzētu papildināt un uzlabot mūsu dzīves. Kad mēs esam mūsu labākajā formā, mēs arī esam vispievilcīgākās. Viens no spēcīgākajiem afrodīzijiem vīrietim ir būt pašpārliecinātas, juteklīgas sievietes kompānijā, kura jūtas ērti pati savā ādā.

 

7. Saglabā noslēpumainību!

Nē, nespēlē spēlītes, jo no tā izrietēs vai nu nepatiesa mīlestība vai arī vīrietis ņems kājas pār pleciem. Esi noslēpumaina ne tik uzkrītošos veidos – pārsteidz viņu laiku pa laikam, turpini apgūt ko jaunu un nododies savām interesēm, liec puisim nojaust, ka tev piemīt kas vairāk par to, ko var saredzēt ar acīm.

Neatklājies viņam jau uzreiz. Esi atturīga, piebremzē un ļauj savai vienreizībai pārņemt viņu liegi un laika gaitā.

 

8. Baro viņu! 

Mēs visas zinām, ka ceļš uz vīrieša sirdi iet caur vēderu, bet tev nav viņš jābaro kā apzinīgai sievai.

Iededz sveces, velti laiku gatavošanai, izvēlies gardas sastāvdaļas un viņa mīļāko dzērienu. Pasniedz maltīti glīti, ēd lēnām, runā, klausies, atskaņo maigu mūziku, iedarbini viņa sajūtas, padari dalīšanos ar ēdienu par satuvinošu pieredzi un tad izvēlies desertu, ar kuru vari ķircināt viņu vēlāk.

 

9. Kā uzbudināt vīrieti – flirtē!

Sūtot īsziņas, zvanot vai, kad satiekaties – saglabā fizisko pievilcību spēcīgu, uzturot pamatīgu spriedzi ar neķītras vai divdomīgas īsziņas nosūtīšanu šad un tad. Ļauj viņam zināt, kā viņš liek tev justies un ko viņa ķermenis dara tavam. Flirtēšana sagādā prieku!

 

Lasi arī: Starp mums meitenēm: 10 ļoti seksīgi padomi

 

10. Liec viņam smieties! 

Smiekli ir lipīgi un ne tikai – tie raida signālu smadzenēm, kādēļ atbrīvojas endorfīni, kas liek mums justies lieliski. Smiešanās ir noderīga  gan fizioloģiski, gan psiholoģiski. Kad vīriešiem tiek jautāts par viņiem tīkamām īpašībām sievietēs, bieži vien šī atrodas topa augšgalā – sieviete, ar kuru var kopā smieties.

Atbrīvojies viņa klātbūtnē, jokojies, pa jokam pacīkstaties, pārstāj valdīt savas jūtas, esat kopā rotaļīgi un to visu darot jūs atbrīvosieties no stresa un noskaņosiet savus prātus un ķermeņus daudz intīmākām rīcībām. Atbrīvosies hormoni – no vienkāršākā smaida līdz maigākajiem smiekliem – nevajag nemaz tik daudz, lai mūsu smadzenes tiktu pārliecinātas, ka laiks ir mīlēties.

 

Arī interesanti: Vīrietim attiecībās nepieciešamas tikai 3 lietas. Sniedz viņam tās, un jūsu kopdzīve būs laimīga un piepildīta! Nevajag pat ”zem tupeles” nolikt! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Avots: www.elephantjournal.com

Leave a Comment