10 vienkārši rituāli, kurus ieteicams izmantot ikvienam

Slavē sevi par labiem darbiem. Veido to kā ikdienas ieradumu! Jau pēc trim dienām noskaņojums kļūs mierīgāks un pozitīvāks, un pret sevi sāksi izturēties ar cieņu un simpātijām.

Izsaki komplimentus mājiniekiem un tuviniekiem. Nebaidies tajā pārcensties, jo mums taču tā nepietiek uzmanības un labu vārdu! Ār*ti pārliecina, ka dvēseli sildoši vārdi palīdz pat izveseļoties. 

Pateicies Dievam par labu dienu. Šis likums zināms jau no mūsu vecvecvec….māmiņām.

No rīta pamostoties, pasmaidi. Brīnišķīga tehnika, kas iedarbina optimismu. Un neviena lieta nebūs par grūtu!

Ēdot domā par patīkamo. Tas īpaši attiecas uz tiem, kas rij pie darba galda vai noguruši pie datora ekrāniem. Ir kaitīgi ēst steidzoties, domājot par problēmām vai līdzās darbiem.

Meditē. Ļoti noderīgs rituāls! Atvēli pusstundu laika, aizver istabas durvis un domās uzzīmē sirdi… vai jūru… vai kalnus… vai mīļotos cilvēkus.

Pirms dodies prom no mājām, samīļo mājiniekus. Tā tuvinieki sajutīs tavu siltumu, mīlestību un rūpes. Ļoti svarīgi ir pieskarties bērnam – viņos veidojas uzticēšanās pasaulei un cilvēkiem. 

Meklē pozitīvo visā, pat ja noticis kas nepatīkams. Nolauzi kurpei papēdi? Toties nopirksi jaunus apavus. Tevi nepaaugstināja amatā? – tātad būs mazāk darba un atbildības. 

Vakarā, ejot dušā, iedomājies, kā viss nepatīkamais aizlīst līdz ar ūdeni. Duša – tā ir attīrīšanās. 

Pie ģimenes galda sarunājies ar mājiniekiem. Runā ar savējiem labus vārdus par dienā notikušo.

Avots:

aLA

Leave a Comment