10 virtuves noslēpumi, par kuriem pat tava mamma nezin

1. Glabā ķiplokus un sīpolus perforētos papīra paciņās. 

Tie vismaz 2 mēnešus nesāks pelēt.

2

 

2. Lielisks veids kā notīrīt mango: 

3

 

3. Neizmet liekos zaļumus

Sagriez zaļumus smalkos gabaliņos un ieliec trauciņos, kur tu saldē ledu, pielej klāt olīveļļu vai izkausētu sviestu un sasaldē to visu. Šie gabaliņi lieliski iederēsies dažādās pastās vai salātos.

4

 

4. Sakaltušus čipsus un krekerus var atgriezt atpakaļ dzīvē

Ieliec visu mikroviļņu krāsnī vai cepeškrāsnī.

5

 

5. Tajā pašā cepeškrāsnī tu vari ātrāk nogatavināt banānus, tos uzsildot

6

 

6. Picu var sildīt uz pannas

Eļļa picu padarīs kraukšķīgu.

7

 

7. Salātu lapas paslēp papīra kastē

Pat vītušās lapas neplēs nost, bet atstāj un ieliec visu papīra kastē. Tās ilgāk stāvēs, un būs svaigas ilgāku laiku.

8

 

8. Burciņas ar riekstu krēmu glabā ar kājām gaisā

Vieglāk tu to dabūsi ārā no burciņas.

9

 

9. Pievieno majonēzes burciņā nedaudz etiķi

Vari pievienot arī olīveļļu vai citas garšvielas – iegūsi lielisku mērcīti salātiem, vai kādam citam ēdienam.

10

 

10. Samitrini ogas ar nelielu etiķa daudzumu

Tas jādara, lai tās nesāktu pelēt.

11

 

Avots: www.mhealth.ru

 

Leave a Comment