12. decembra dienas horoskops– neatklāj visas kārtis!

#AUNS  ja vēlies piepildīt savus sapņus, tad zini, ka tas prasīs zināmus upurus- būs jāveic pārmaiņas, kas sākumā var likties nepatīkamas

#VĒRSIS  karmas princips-jo vairāk dosi citiem, jo vairāk saņemsi atpakaļ. Dažkārt pietiek tikai ar uzklausīšanu un padoma sniegšanu.

#DVĪŅI  šodien ir ideāla diena, lai atjaunotu savu iekšējo mieru un balansu, kā arī ārējas pārmaiņas-pāršķir jaunu lapu dzīvē!

#VĒZIS  atbildes, kuras tu meklē, patiesībā, ir tev acu priekšā, vien atliek noņemt rozā brilles un tās ieraudzīt; gatavojies pārsteigumam.

#LAUVA  dažkārt, lai saprastu kā rīkoties ir jāiejūtas studenta lomā- vēro apkārtējos un seko viņu piemēram- iemācīsies daudz jauna!
#JAUNAVA  negaidi, ka lietas nokārtosies pašas no sevis, vai tās nokārtos kāds cits, bet uzņemies atbildību un rīkojies pats!
#SVARI  šodien citi tevi maz ievēros, tāpēc labāk parūpējies par savām vajadzībām, kamēr ir tāda iespēja un pārdomā savus plānus.

#SKORPIONS vairāk uzticies savai sirdij- šobrīd esi situācijā kad zini, kas tev ir jādara, bet nepamet sajūta, ka kaut kas tomēr nav kārtībā
#STRĒLNIEKS  nav īstais laiks, lai atklātu savus noslēpumus- ātri vien tos uzzinās visi. Uzmani naudas tēriņus- lieki netērējies.

#MEŽĀZIS  nedomā par to, kas jādara nākamnedēļ – izmanto šīs brīvdienas, lai atjaunotu spēku un labsajūtu!

#ŪDENSVĪRS  nav godīgi, ka tev vēl ir jāstrādā, kamēr citi jau var atpūsties, bet tu pats pie tā esi vainīgs, ka atļāvi sakrāties darbiem.

#ZIVIS  šodien tava stūrgalvīgā puse būs ļoti aktīva, lai nebūtu vēlāk jānožēlo izdarītais, labi pārdomā pirms rīkojies un trenē pacietību.

Leave a Comment