12. februāra dienas horoskops – uzkrāj enerģiju!

dienas-horoskops

#AUNS  Varbūt šodien tam nebiji gatavojies, bet citiem būs vajadzīga tava palīdzība –  no vieniem tā būs patiesa, bet citi gribēs novel savas problēmas uz tevi!

 

#VĒRSIS  mēnesim esot skorpiona zīmē, tiks uzlādēta tava enerģija, kas ļaus būt citiem pāris soļus priekšā. Izjutīsi spēcīgāku atbildības sajūtu pret pienākumiem pret sevi un citiem.

 

#DVĪŅI  Merkūrija ietekmē var rasties zināmas nepatikšanas, bet nekas tāds ar ko dienas gaitā sarunu ceļā nevarētu tikt galā – tāpēc nenokar galvu!

 

#VĒZIS  Aizmirsti par plāniem, ko šodien biji veidojis – diena izvērtīsies mazliet haotiska, nāksies peldēt pret straumi, lai sasniegtu mērķus.

 

#LAUVA  Jau no paša rīta sajutīsi iedvesmu un pozitīvu enerģiju, kas tev ļaus atgūt iekavēto laiku ātrāk paveicot iekavēto – nedēļas produktīvākā diena!

 

#JAUNAVA  Šodien izdosies progresēt saistībā ar plāniem – darbi ies no rokas, galvenais, neaizmirst pagātnē pieļautās kļūdas, mācīties no tā, lai tās neatkārtojas.

Lasi arī: Lielais mīlestības horoskops februārim-atklāj savas jūtas!

#SVARI  Paskaties uz notiekošo ar kritisku aci – spēsi saskatīt tās vietas, kas būtu jāmaina. Atceries ievērot robežas gan citu, gan savas – neļauj tās pārkāpt.

 

#SKORPIONS Šodien labāk meklēt padomus nekā tos dot, jo tava galva nebūs pilnīgi skaidra. Šovakar nostādi savu mīļoto/mīļos kā prioritāti!

 

#STRĒLNIEKS  Atceries – viss sākas ar vienu soli uz priekšu, ja kaut ko patiešām vēlies,  uzdrošinies riskēt un to spert, pat, ja nezini, kas būs tālāk.

 

#MEŽĀZIS  Nesteidzies, bet dari visu pārdomāti – tu taču negribi pieļaut stulbas kļūdas? Šis nav īstais mirklis, lai ignorētu savu intuīciju – ieklausies tajā.

 

#ŪDENSVĪRS  šodien būsi izteikti virzīts uz mērķi – nemaz neredzēsi kas notiek apkārt. Uzmanies, ka tādā veidā neievaino citus, lai vēlāk nav jātaisnojas.

 

#ZIVIS  Šodien citi tev iespējams patraucēs dzīvot – bet tu vari no tā izvairīties vienkārši ignorējot viņus!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Loree</cite>

    Wow! This can be one particular of the most useful blogs We8Ùve ever arrive across on this subject. Basically Wonderful. I am also a specialist in this topic therefore I can understand your effort.

  • <cite class="fn">http://www.janganstop.com/</cite>

    Thanks for reminding me that I really must read Just Kids. Also, I am impressed with your level of comfort when wearing crop tops. For some reason I have decided this is the summer of crop tops but I feel so so weird when my belly is exposed, even the slightest.

Leave a Comment