12. jūlija dienas horoskops– domā par nākotni!

#AUNS  skorpiona mēness ietekmē atraisīsies tava radošā puse, iespējams radīsies jaunas idejas, kuras steigšus gribēsi īstenot!

 

#VĒRSIS  ja vēlies kaut ko, tas ir jāsaka skaļi, citi neprot lasīt tavas domas! Nenožēlo pagātni, tāpat neko nevari mainīt!

 

#DVĪŅI nostādi robežas un neļauj citiem tās pārkāpt, centies saglabāt objektīvu un atvērtu prātu, šodien var rasties negaidīti piedāvājumi!

 

#VĒZIS pēdējā laikā galīgi neesi sev veltījis laiku – pēdējais brīdis to manīt! Noliec malā savus rutīnas pienākumus un parūpējies par sevi!

 

#LAUVA  šodien var nākties sakost zobus un vairāk pastrādāt, toties rezultāti būs fantastiski – atpūsties varēsi pēc tam!

 

#JAUNAVA skorpiona mēness ietekmē izdosies kreatīvi tikt galā ar savām problēmām un atvieglot gan savu gan citu dienu!

 

#SVARI skorpionu mēness dubultos tavu enerģiju, produktīva diena, visums ir parūpējies, lai tiktu galā ar daudzajiem uzdevumiem!

 

#SKORPIONS jātiek vaļā no tā, kas tev attur no došanās uz priekšu, vajag atklāti izrunāties ar kādu cilvēku

 

#STRĒLNIEKS  Piedomā ko tu runā un vai tas sakrīt ar taviem darbiem! Izbaudi vasaru un sāc domāt par nākotni!

 

#MEŽĀZIS  šodien jutīsies labāk nekā visas iepriekšējās dienas! Tāpēc dodies ārā no mājas, esi kopā ar mīļajiem un dalies savā enerģijā!

 

#ŪDENSVĪRS  varbūt šķiet, ka šis cilvēks to nav pelnījis, bet vajag piedot tiem, kas tev darījuši pāri – ne jau viņu, bet sevis dēļ!

 

#ZIVIS tev plāni ir lieli, tagad tikai vajag sagatavoties! Negaidi, ka citu visu izdarīs tavā vietā – uzņemies atbildību!

Leave a Comment