12. jūnija horoskops – jādzīvo ir tagad!

#AUNS  nebūs viegli objektīvi novērtēt notiekošo, tāpēc labāk nepieņemt svarīgus lēmumus – īpaši saistībā ar privāto dzīvi!

#VĒRSIS  ir jāmāk nodalīt darbu no atpūtas un otrādi – citādi cietīs abas puses. Neesi spītīgs, kompromisi ir izdevīgāki!

#DVĪŅI  kaut arī dienas pirmā puse nebūs no vieglākajām, izdosies panākt vēlamo rezultātu – tāpēc vakarā kārtīgi jāatpūšas!

#VĒZIS  tas, ka cilvēki pieviļ, ir normāli, galvenais nezaudē ticību labajam, vismaz tagad tu zināsi labāk!

#LAUVA  emocionāla diena! Diena paies aktīvi darbojoties, vakarā neskatoties uz nogurumu nesēdi mājās, bet atrodi laiku draugiem!

#JAUNAVA  var rasties piedāvājumi, no kuriem būs grūti atteikties. Nesteidzies, padomā, kā tavi lēmumi ietekmēs apkārtējos.

#SVARI  gribēsies paeksperimentēt un piektdiena tam ir īstā diena! Izdosies rast risinājumus situācijās kas šķita kā strupceļi!

#SKORPIONS lai kā arī piektdienā negribētos kaut ko darīt, tomēr nāksies sakost zobus un būt pacietīgam. Vakarā tas tiks atlīdzināts!

#STRĒLNIEKS  sirsniņā iezagsies melanholija un negaidīti jūtu uzplūdumu – tā notiek kad pārāk daudz kavējās atmiņās, jādzīvo ir TAGAD!

#MEŽĀZIS  pirms dodies tālāk, pārliecinies vai tev ir visas atbildes uz jautājumiem, tikai nesāc šaubīties, tad vispār nekas nenotiks!

#ŪDENSVĪRS  šī ir viena no tā dienām, kad simtprocentīgi var paļauties uz intuīciju. Viss kam pieķersies tev labi padosies!

#ZIVIS Ja mīlas frontē viss nenotiek kā iecerēts – nenokar degunu, visam ir savi iemesli – vajag tos atrast un izlabot!

Leave a Comment