12. oktobra dienas horoskops– laiks pārvarēt savas bailes!

 

#AUNS  Ja es būtu tavā vietā, mēģinātu šodien izdarīt cik vien iespējams. Šodien Auni var gāzt kalnus, ja vien to vēlas!

#VĒRSIS  Zvaigznēs ierakstīts, ka šodien var pacelties jautājums par uzticību! Vienlaikus tevī var ieplūst vērtīgas idejas un atziņas!

#DVĪŅI  Lai realizētu sapni tev vajadzīga nauda. Liela ir iespējamība, ka drīzumā zvaigžņu ietekmē viss pavērsīsies citādi!

#VĒZIS  apkārtesošie cilvēki nez kāpēc neies ar tevi vienā ritmā! Tāpēc vajadzēs pacietību -sevišķi ar tuvajiem!

#LAUVA  nāksies atgriezties uz zemes, jāatgūst līdzsvara sajūta! Lai kā gribētos brīnišķīgo rudeni, ir lietas, kas jāpaveic!

#JAUNAVA  Šodien var atklāties, ka tas, kas pēdējā laikā tev neizdevās, patiesībā bija tikai uz labu – visums par tevi rūpējas!

#SVARI  Šodien nepieciešams izmantot visas iespējas- ikviens solis ko spersi, būs spēcīgs un mērķtiecīgs (ja gribēsi)!

#SKORPIONS Vakara pusē tev var uznākt iedvesma darīt kaut ko radošu! Bet kopumā diena kā radīta, lai tiktu galā ar emocijām.

#STRĒLNIEKS  šīs nedēļas turpinājums solās būt traks! It kā daudz jādara, ir kā gribas vienu, bet dari otru – nostādi prioritātes!

#MEŽĀZIS  Dalies savā pieredzē ar citiem – tas ļaus saprast savas pagātnes kļūdas un palīdzēs pietuvoties mērķim!

#ŪDENSVĪRS gribot vai negribot, bet nāksies pieņemt lēmumus – galu galā no tā ir atkarīga ar citi. Palaid vaļā tos, kas jau ir aizgājuši!

#ZIVIS Nelidinies mākoņos – sāc risināt personīgās problēmas un pievērsies pienākumiem, tad arī viss atrisināsies!

 

Leave a Comment