13. februāra dienas horoskops – neuztver citus nopietni!

dienas-horoskops

#AUNS  Šodien, ūdensvīra saules ietekmē vajadzēs pievērst vairāk uzmanības gan tam, ko tu saki, gan tam, ko tu dari,  lai nesanāktu problēmas.

 

#VĒRSIS  šodien liksies, ka ej cauri miglai. Bet dienas gaitā tomēr vismaz kaut kas sāks iet uz priekšu – drīz varēsi atkal viegli uzelpot, jo problēmas sāks izgaist.  !

 

#DVĪŅI  Šodien ir jāizmanto nesen nodibinātie sakari. Caur sarunām par pieredzētu ar citiem nonāksi pie fantastiskām idejām, kuras varēsi nākotnē attīstīt.

 

#VĒZIS  Šī diena nebūs no produktīvākajām, drīzāk sapņaina, toties, ja ieklausīsies savā sirdī, beidzot sapratīsi, kā tev ir jārīkojas.

 

#LAUVA  Šodien veiksmīgi sanāks atjaunot kontaktu ar kādu sen neredzētu draugu, jutīsies nostalģiski un negribēsies domāt par tagadni..

 

#JAUNAVA  Šodien iespējams saņemsi kādu zīmi no “augšas” – tas vai to ņemt vērā, ir tava darīšana, tomēr neaizmirsti, ka visums redz visu!

Lasi arī: Lielais mīlestības horoskops februārim – atklāj savas jūtas!

#SVARI  Attiecībās ar citiem jutīsi progresu, iespējams, kāds tev tuvākajās dienās atklās savas jūtas. Ir laiks tikt galā ar savām bailēm un ļauties dzīvei.

 

#SKORPIONS Šodien parādīsies negaidīti papildus darbi, tāpēc, ja vajag palīdzību, tad nemokies, bet prasi to – ātrāk tiksi ar visu galā un varēsi vakaru veltīt izklaidēm!

 

#STRĒLNIEKS  Jutīsi, ka tiec vilkts dažādos virzienos, kas neļaus tev šodien neko sakarīgu izdarīt – vari pat nemēģināt!

 

#MEŽĀZIS Šodien tavu prātu nodarbinās neskaitāmas domas, virzi skatu uz nākotni un nelauzi galvu par bijušo.

 

#ŪDENSVĪRS  Šodien galvā radīsies milzīgas idejas (tās visas vajadzētu pierakstīt), kuras būs iespējams realizēt tikai ar pareizajiem cilvēkiem!

 

#ZIVIS  Pārstāj nožēlot to, kas ir kaut kad noticis, vienkārši aizmirsti par to – neko jau mainīt nevar, tās sāpes tikai traucē tev dzīvot uz priekšu!

Leave a Comment