13. oktobra horoskops – pārdomā visu labi!

#AUNS  laiks atgūt balansu dzīvē – parūpējies par sevi, tas kas notiek tavā dvēselē arī ietekmē tavu ārieni!

#VĒRSIS  pārmaiņas sākas ar tevi, sakārto savas emocijas, lai beidzot vari nostāties uz pareizā ceļa un sasniegt mērķus!

#DVĪŅI  tik daudz domu galvā, ka jūties apjucis. Ir jābeidz tik ļoti uztraukties – sāc vienkārši rīkoties!

#VĒZIS  nekas šodien nav iecirsts akmenī, saglabā objektivitāti un ļaujies jaunām iespējām, ko šī diena tev sniedz!

#LAUVA  Uz veiksmi ne vienmēr var paļauties, šodien tomēr labāk būtu vispirms visu kārtīgi apsvērt, pirms rīkoties!

#JAUNAVA  skaidra doma būs šīs dienas mērķis, bet iegūt to nebūs viegli, kad lietas notiek ne pēc plāna, paļaujies uz augstāku vadību.

#SVARI  zināšanas ir spēks, tas ko šodien dzirdēsi var daudz ko mainīt, tikai vajag atrast labāko laiku, kad to izmantot!

#SKORPIONS uzstādi sev prioritātes, tad atlikusī nedēļa paies pavisam viegli! Marsa pāreja dos tev papildus spēku un pārliecību

#STRĒLNIEKS  skaties patiesībai acīs, tas ko tu dari nestrādā- laiks mainīt taktiku! Tu nevari vienmēr kontrolēt notiekošo, atslābsti!

#MEŽĀZIS  tev šodien ir šāda izvēle- tu vari mēģināt dauzīt pa aizslēgtām durvīm vai atrast citu ceļu kā nokļūt pie sava mērķa.

#ŪDENSVĪRS nonāksi situācijā, kas liks tev apjukt, bet neuztraucies, viss nokārtosies, tiklīdz apzināsies, ka viss nemaz nav tā kā izskatās

#ZIVIS Mēness ietekmē šī diena paies pārdomās, gaidāmi emociju uzplūdi- tādēļ turies cieši un koncentrējies uz šo mirkli.

Leave a Comment