14. janvāra dienas horoskops– negaidi, rīkojies!

dienas_horoskops

#AUNS  ģimene šodien kļūs par prioritāti, kas paņems daudz enerģijas, tomēr tu esi vienīgais, kurš zina kā ir jārīkojas!

 

#VĒRSIS  pats pamanīsi to, cik mazsvarīgas ir palikušas lietas par kurām agrāk cēlies un kriti. Tas nozīmē vienu – ir laiks doties tālāk

 

#DVĪŅI  neļauj mirkļa neprātam pieņemt lēmumus, kuras vēlāk, kārtējo reizi, nāksies nožēlot, tu taču zini, kā ir pareizi!

 

#VĒZIS  šī diena tevī atmodinās optimismu un dzīvesprieku, sniedz to arī apkārtējiem un uzsūc sevī pozitīvo enerģiju

 

#LAUVA  ar realitāti nav jāsamierinās – tev ir dots spēks, ar kuru tu vari mainīt visu pēc saviem ieskaties, tikai mazliet drosmes!

 

#JAUNAVA  esi atbildīgs par to, ko dari, neliec citiem tevī vilties. Jo tīrāka būs tava sirds, jo vieglāk tev paliks!

#SVARI  būs lietas, kuras šodien sagriezīs tavu skatu uz dzīvi kājām gaisā, bet tas nebūs paliekošs stāvoklis, nesatraucies!

 

#SKORPIONS tas ko saka sejā ļoti atšķiras no tā, ko saka aiz muguras, šodien tev ir iespēja laboties un būt atklātam pret kādu!!

#STRĒLNIEKS  šodien izteikti būs jāpielieto veselais saprāts, jo uz apkārtējiem paļauties nevarēs, tomēr novērtē vismaz viņu centienus!

Lasi arī: Lielais finanšu horoskops janvārim; sāciet 2017. gadu aktīvi!

#MEŽĀZIS  pacenties pavadīt vairāk laika ar cilvēku, kurā ir potenciāls – romantisks vai savādāks, nebaidies paust savas jūtas

#ŪDENSVĪRS  atliec iepirkšanos uz citu dienu, ja vien tā nav ārkārtas nepieciešamība. Šo dienu pavadīsi bloķējot sliktās enerģijas

#ZIVIS  ik pa laikam ir nepieciešams nedaudz piebremzēt un atskatīties uz paveikto. Šodienu būsi par piemēru citiem!

 

Leave a Comment