15 iemesli, kādēļ 29 gadu vecums ir visdīvainākais; #10 tik patiesi!

Birthday Celebrations

Gadi nāk un iet… un katram vecumam ir savu plusi un mīnusi. Ir lietas, ko mēs varam darīt jaunībā, bet kaut kādu iemeslu dēļ vēlāk nevaram. Un ir lietas, ko mēs darām tikai vecumdienās, jo 18 gados taču mazbērnus, piemēram, neauklēsi!

Katrs no mums iet cauri visiem vecuma posmiem un izbauda to, ko katrs no tiem sniedz, taču, kā izrādās, visdīvainākais vecums esot 29 gadi. Kāpēc tā?!

Lasi vēl: Jūs nožēlosiet, ja līdz 30 gadu vecumam nebūsiet izmēģinājuši šo!

Lai to noskaidrotu, esam apkopojoši 15 iemeslus, kāpēc 29 gadu vecums ir visdīvainākais, tāpēc, ja Tev vēl tas tikai priekšā, uzzini, kā Tu šajā dzīves posmā, iespējams, jutīsies!

 

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kāpēc 29 gadu vecums ir visdīvainākais 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ainārs</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment