15. jūlija horoskops – karosi ar savām emocijām!

#AUNS Pēdējā laikā tu pilnībā aizmirsti par sevi, savu veselību, ir lieliska diena, lai uzsāktu diētu, ja tas ir nepieciešams, vai kā citādi sākt rīkoties, lai uzlabotu pašsajūtu. Fantastiskais ir tas, ka tā uzlabosi arī citas dzīves jomas!

#VĒRSIS  Šodien būs jācenšas savākt savas emocijas un jāelpo dziļi – ne viens vien cilvēks tevi (nepazināti) nokaitinās. Ja nesavaldīsi dusmas, var gadīties, ka pieņemsi tādus lēmumus vai pateiksi ko tādu, ko vēlāk rūgti nožēlosi.

#DVĪŅI Darba ir daudz, tāpēc, lai līdz nedēļas beigām nejustu izdegšanu vajag veltīt laiku ķermeņa un prāta atslābināšanai – atpūties, izklaidējies vai nodarbojies ar kādu sirdij tuvu lietu, galvenais, lai neesi pārstrādājies!

#VĒZIS  Emocionāls laiks – iespējama spontāna rīcība, jūtu uzplūdi, jo šķitīs, ka mīļotais cilvēks tev nepievērš pienācīgu uzmanību. Tā vietā, lai uzmestu lūpu, atceries, ka pagale nedeg viena. Izrunājies ar mīļoto!

#LAUVA  Lai gan nekas tāds tavā dzīvē pēdējā laikā nav noticis, tomēr ieraudzīsi, ka esi pamatīgi mainījies, gan savos uzskatos, gan darbos. Tāpēc ir jāpadomā vai tie cilvēki, kuri ir tev blakus, nevelk tevi šobrīd uz leju!

#JAUNAVA Tava vēlme visu izdarīt pareizi un precīzi neļaus tev laicīgi visu pabeigt, būsi iegrimis darbos. Lai izvairītos no pārslodzes un stresa, mācies plānot laiku, iekļaujot plānā arī aktivitātes kopā ar mīļajiem!

#SVARI  Šodien būsi izteikti stūrgalvīgs, negribēsies klausīties apkārtējo pārmetumos, ka nedari kaut ko tā, kā tas būtu jādara. Viss kārtībā, tev pašam ir galva uz pleciem un kā zināms, tu vislabāk mācies pats no savām kļūdām.

#SKORPIONS Gribēsies vairāk socializēties, atrast jaunus domu biedrus – jo kur gan labāk izlikt visu sakrājušos enerģiju. Parasti jau to nedari un šodien arī nevajag klausīties citu padomos – pats zini daudz labāk!

#STRĒLNIEKS  Šodien saplānojis būsi daudz, toties reāli neko īsti izdarīt nesanāks. Nelauzi galvu kāpēc tā, labāk priecājies, ka sanāks tāda kā brīvdiena. Vai atļauties pasapņot, šodien vienkārši tāda diena.

#MEŽĀZIS  Jau no paša rīta būsi rosīgs un enerģiski darbosies, to atzinīgi novērtēs apkārtējie. Tev ir lieli plāni, bet izpilde nav viegla, tāpēc jāmeklē sabiedrotie – neaizmirsti, ka tev nav jādara viss vienam!

#ŪDENSVĪRS  Citi šodien tevi nevarēs atpazīt – arī pats ievērosi, ka tava rīcība ir neparasta, emocionālos notikumos tā var kļūt pat neadekvāta. Viss, ko vari darīt, centies savaldīties un izvairies no stresa situācijām.

#ZIVIS Šī nav viena no tām dienām, kad darbi viegli iet uz priekšu – būs jārisina sarežģījumi un citu radītas problēmas, toties izdosies sevi parādīt no tās labākās puses – kā autoritāti! Tevi sāks vairāk cienīt!

Leave a Comment