15. jūnija horoskops – jauns sākums, jaunas iespējas!

#AUNS ar jaunu enerģijas devu šodien veiksmīgi iesāksies jaunā nedēļa. Cītīgi strādājot izdosies atgūt iekavēto. Vakaru pavadi mierīgi!

#VĒRSIS   vēl nav apjēdzis, ka ir pirmdiena, būs grūti sakoncentrēties darbiem, bet nu vismaz, par laimi, neviens cits to nemanīs!

#DVĪŅI  Šodien veiksmīga diena tiem, kas grasās uzsākt kaut ko jaunu – mēness stāvokļa ietekmē viss ātri virzīsies uz priekšu!

#VĒZIS  Šī diena lielākoties paies sarunās ar tuvajiem, centies neuzspiest savu viedokli, lai vēlāk nav jārisina konflikti!

#LAUVA  Lai ko tu šodien uzņemtos un darītu, esi piesardzīgs, var pazust dažādi sīkumi un sagādāt ne mazumu galvassāpes!

#JAUNAVA  būs ļoti aktīva diena, būs daudz jādara, jāapmeklē dažādas vietas, neaizmirsti parūpēties par savām vajadzībām!

#SKORPIONS Ja meklē atbildes uz nozīmīgiem jautājumiem, šī ir īstā diena, kad tos meklēt, atklāsies ne viens vien noslēpums(arī tavs!)

#STRĒLNIEKS  diena būs visnotaļ emocionāla – būs brīži, kad pār vaigiem birs asaras un brīži, kad sajutīsi neizsakāmu prieku, – tā ir dzīve!

#MEŽĀZIS  šo dienu iesāks labā omā, un nekas nespēs to sabojāt. Nebaidies riskēt, jo šodien
veiksme stāv tavā pusē!

#ŪDENSVĪRS  šodien vajadzēs uz brīdi nolikt malā savas vajadzības un palīdzēt citiem, toties kāda
gandarījuma sajūta!

#ZIVIS liela iespējamība, ka šodien beidzot gūsi iecerētos panākumus, smags darbs atmaksājas! Esi pateicīgs un dalies savā priekā ar citiem!

Leave a Comment