Plānās pankūkas – daudzu brokastu galdu ideālais ēdiens. Lai plānās pankūkas vienmēr izdotos tā, kā iecerēts, jāievēro vairāki vienkārši, taču svarīgi principi.
Lūk uzksaitīti 15 padomi, kuri jāievēro: Ja vēlies, lai pankūkas ir tikpat gardas kā tās, ko taisa tava vecmāmiņa, ir vērts tajos ieklausīties. Bet vispirms atklājam recepti klasiskajām plānajām pankūkām:
No šīs receptes sanāk 15–25 pankūkas.
Plānās pankūkas – sastāvdaļas
• 250 g kviešu miltu
• 500 ml piena
• 2 olas
• 1,5 tējkarotes cukura
• 1,5 ēdamkarotes augu eļļas
• šķipsniņa sāls
Plānās Pankūkas – pagatavošana.
Bļodā iesit olas, pievieno šķipsniņu sāls un saputo.
Pielej pienu, pieber cukuru un turpina kult pāris minūšu.
Atsevišķā traukā izsijā kviešu miltus un pievieno olu–piena masai.
Lasi arī: Pildījums plānajām pankūkām – lai tās būtu vēl garšīgākas
Maisa, līdz izveidojas viendabīga mīklas konsistence bez kunkuļiem.
Ja tomēr palikuši kunkulīši, tos labi var izsist ar rokas blenderi (ar minimāliem apgriezieniem).
Un tagad galvenā daļa – padomi (tos noteikti ņem vērā, ja vēlies ideālu rezultātu)
Šķir otru lapu, lai lasītu padomus