16. maija horoskops – neskaties pagātnē!

#AUNS  šodien gatavojies spontānām aktivitātēm un izklaidēm ar draugiem. Nelielas izmaiņas ārējā izskatā var dot pašpārliecinātāku sajūtu.

#VĒRSIS  ir grūti nomierināt nervus, ja nepamet nemiera sajūta, kas nāk no dažādiem avotiem. Visa problēma ir domāšanā- atslābsti nedaudz.

#DVĪŅI  ikviens kādreiz pieļauj kļūdas, šodien ir tava iespēja atzīt to un tikt tam pāri. Mēģini rast prāta skaidrību par saviem mērķiem.

#VĒZIS  tevi sagaida negaidīti papildus uzdevumi, kas neļaus pilnībā izbaudīt brīvdienas. Atceries, ka tu esi spējīgs tikt galā ar visiem šķēršļiem!

#LAUVA  ja pa vienu ceļu nav iespējams iet, necenties to darīt tik un tā, bet drīzāk meklē alternatīvas, kas tevi vedīs pie mērķa

#JAUNAVA tavas finanses uzlabosies, beidzot varēsi atļauties izdarīt sen kāroto pirkumu. Šovakar cilvēks pagātnes liks par sevi manīt

#SVARI  tu sevi pazīsti labāk par citiem; neļauj citiem ietekmēt tavas domas un uzskatus. Ieklausies intuīcijā lai atrastu atbildes

#SKORPIONS tas ka šobrīd nav īstais laiks pārmaiņām nenozīmē,  ka nekas nevirzās uz priekšu. Izbaudi šo vakaru ar tuviem draugiem.

#STRĒLNIEKS  nedod solījumus ko nevari izpildīt; vilšanās ko radīsi citos iespaidos arī uzticību un pieķeršanos tev. Pavadi laiku pie dabas.

#MEŽĀZIS  Pārdomā ko tev nozīmē laime un kāpēc ir tik grūti to šobrīd sasniegt. Varbūt beidzot ir laiks sākt rīkoties?

#ŪDENSVĪRS  Uzmanies no pārsteidzīgiem lēmumiem, pirms esi visu kārtīgi noskaidrojis. Tava sirds vēlas tev ko teikt – ieklausies!

#ZIVIS Šodien būs jāmācās nepakļauties apkārtējiem – neļauj citu drāmām ietekmēt savu dzīvi! Nemokies ja nezini atbildes, tās tu drīz saņemsi.

Leave a Comment