16. novembra dienas horoskops- uzticies visumam!

#AUNS  dvīņu zvaigznāja dēļ šodien radīsies emocionāls apjukums, nekautrējies uzdot jautājumus, līdz tu visu sāc saprast!

 

#VĒRSIS  tu skrien pēc lietām kuras tev patiesībā nav vajadzīgas. pārdomā savu dzīvi un mērķus, kas tev ir patiesi svarīgs?

 

#DVĪŅI  finansiālais stāvoklis pamazām uzlabojas, tāpēc atgriezīsies arī drošības sajūta. dalies savā priekā ar citiem

 

#VĒZIS  tiks pārbaudīta tava pacietība, nemēģini ar varu panākt savu, būs tikai sliktāk. vislabāk, mēģini koncentrēties uz ko citu

 

#LAUVA  šobrīd tev ir nepieciešams citu atbalsts. nebaidies atklāti runāt par to kā tu jūties vai ko tu vēlies, viņi tevi atbalstīs

 

#JAUNAVA  vienīgais, kas tev trūkst, lai sasniegtu savus sapņus-  tas ir tuvāko atbalsts, viens pats to ar visu galā netiksi, esi atklāts!

 

#SVARI  pirms laika izdarītās izvēles dēļ šodien tava sirds un prāts nonāks pretrunās, bet tas nenozīmē, ka tu esi kļūdījies!

 

#SKORPIONS tavas izvēles noteiks kā šī diena paies, tāpēc esi uzmanīgs! atceries, ka uz dzirdēto paļauties nevar- tas ir jāpiedzīvo pašam!

#STRĒLNIEKS  jā, tev ir daudz kas darāms, bet vienmēr var atrast laiku mīļajiem, īpaši jau šādā dienā, attiecības ir jākopj!

 

#MEŽĀZIS  šodien ar prātu nespēsi pieņemt nekādus lēmumus, to būs jādara ar sirdi- tādēļ ieklausies tajā un seko sirdsbalsij!

#ŪDENSVĪRS  tu pārāk daudz laiku velti citiem salīdzinājumā ar sevi! šodien tam ir jāmainās – parūpējies par sevi!

 

#ZIVIS  negaidi, ka lietas notiks pēc tava prāta, šodien visums ir nedaudz nekontrolējams, atslābsti un izbaudi šo dienu!

 

Leave a Comment