18. jūlija horoskops – tiecies pēc harmonijas!

#AUNS  Jutīsi, ka esi kļuvis daudz tuvāks ar mīļajiem pateicoties saules pozitīvajai ietekmei uz attiecībām. Iespējams negaidīti tiksi pie papildus naudas, tas nozīmē, ka šajās brīvdienās mierīgi varēsi uzdzīvot!

#VĒRSIS Mēness ietekmē tava intuīcija darbosies nevainojami, jutīsi daudz lielāku saikni ar visumu. Visas tavas iedomātās bailes, kas tevi pēdējo mēnesi mocīja, sāks izgaist – tas nozīmē, ka varēsi beidzot rīkoties!

#DVĪŅI  Svarīgi šodien atrast laiku, ko pavadīt tikai ar sevi – pārdomāt pēdējā laikā piedzīvotās problēmas, kurām tu esi radis atrisinājumu. Neaizmirsti, ka visums vienmēr darbojas tavā labā, uzticies!

#VĒZIS  šodien saules ietekmē būsi tāds miegains, tā ir kā zīme, ka ir pienācis laiks paskatīties uz lietām no garīgā skatu punkta. Labākā stratēģija lai atjaunotu balansu un iekšējo mieru – tiec vaļā no rutīnas!

#LAUVA  Pārmaiņas, kuras tu šodien veiksi var būt paliekošas, tāpēc pārliecinies, ka tu rīkojies no sirds nevis impulsu vai tava ‘ego’ vadīts. Mēness ietekmē var saasināties kādas Vese***as problēmas – tā ir zīme, ka laiks to labot!

#JAUNAVA Šodien būs vēlme parakties dziļāk savā sirdī un domās, tam labi noderēs uzticama drauga plecs, kuram vari atklāt savas slēptākās domas! Attiecībās iespējami dažādi sarežģījumi – tos atrisināt palīdzēs visums!

#SVARI  Beidzot esi ticis galā ar pagātni un tas nozīmē, ka ar svaigu skatu var raudzīties nākotnē – mēness ietekmē var notikt brīnumu lietas! Pirms vari pilnībā pievērsties atpūtai, tiec galā ar svarīgākajiem darbiem!

#SKORPIONS Kāds sen neredzēts cilvēks tev šodien varētu dot ziņu – tā rezultātā jutīsi, cik ļoti pa šo laiku esi mainījies. Vairāk gribēsies izklaidēties un būt sabiedrībā nekā kaut ko darīt, tomēr pienākums sauc..

#STRĒLNIEKS  Meditācija un klusums ir viss, kas tev ir nepieciešams, lai atjaunotu harmoniju, kura tev ir trūkusi visu šo nedēļu. Šodien pilnībā vari paļauties uz savu intuīciju, pat ja tā ir pilnīgā pretstatā faktiem!

#MEŽĀZIS  Ir īstais laiks, lai parādītu otram, ko tev viņš nozīmē – esi romantisks, tikai neizmanto prastākos veidus, kā to parādīt. Lai savu iekšējo mūzu pie stūres un ļaujies tai tevi šodien vadīt pareizajā virzienā!

#ŪDENSVĪRS Pirms kaut kur dodies tālāk un veic lielas pārmaiņas, apstājies un paskaties uz visiem iespējamajiem šķēršļiem, jeb nestreb karstu. Iespējams beigās iegūsi pavisam citu skatu – paldies visumam!

#ZIVIS Šis ir īstais laiks, lai pavadītu laiku kopā ar ģimeni/mīļajiem stiprinot saites un daloties piedzīvojumos un pārdzīvojumos. Saule pamodinās tavu romantisko pusi, tiem, kam vēl nav sava sirdsāķīša, ir laiks to meklēt!

Leave a Comment