19. jūlija horoskops – viss nokārtosies!

#AUNS  Lai kāda arī būtu šī diena – mēģini to izbaudīt, galu galā, rīt atpakaļ rutīnā. Tu vislabāk zini, kas tev ir vajadzīgs, bet ne citiem- nemēģini viņus ietekmēt. Šodien mācies lasīt starp rindiņām..

#VĒRSIS  Centies ar visiem pa labam, citādi nekur netiksi uz priekšu – tas, kas šodien noies greizi, nav tava vaina, tāpēc atslābsti un turpini iesākto- tu spēsi ar visu tikt galā. Pagātne neliks mieru…

#DVĪŅI  Gribēsi būt visu lietu noteicējs, tāpēc šodien var sanākt ne viens vien konflikts – savas domas labāk paturi pie sevis, ja vēlies izvairīties no emocionālas drāmas. Izvērtē savas iespējas objektīvi.

#VĒZIS  Šodien nav labvēlīga diena lai “tusētu” un/vai lietotu alkoholu. Tu nevari cīnīties pret acīmredzamo; tavas metodes nestrādā, tāpēc ir jāmeklē jauni ceļi kā panākt vēlamo!

#LAUVA Beidzot tev ir jāpievēršas savai Vese***ai, ja vajag, pieraksties vizītei pie ārsta. Pārvari vēlmi iesaistīties konfliktos, kas nav cieši saistīti ar tevi. Šī vakara plānotais pasākums izdosies lieliski!

#JAUNAVA šodien svarīgi ir turēt acis vaļā un paļauties uz savu intuīciju. Atklātībai ir nozīme- neslēp savas jūtas! Saņemsi kādu iepriecinošu ziņu no tuviniekiem. Lieliska diena, lai uzņemtu ciemiņus.

#SVARI  Šodien tev ir īpaši svarīga diena mīlas frontē – neizpaud savas jūtas otram cilvēkam, pirms neesi pilnīgi drošs par tām. Lai neradītu liekas problēmas šodien labāk paklusēt un padomāt…

#SKORPIONS lai pieņemtu pareizo lēmumu paļaujies uz savu intuīciju. Saglabā ticību, ka visums darbojas tavā labā. Centies cīnīties pretī vēlmei neko nedarīt un fantazēt par to, kā būtu, ja būtu – no tā nav jēgas!

#STRĒLNIEKS  šodien prioritāte ir tavas nevis citu vajadzības! Bet neaizmirsti nokārtot vecās attiecības, pirms uzsāc jaunas. Vēlēsies redzēt sava darba augļus, iespējams, lai gūtu labākus rezultātus, ir nepieciešama cita stratēģija.

#MEŽĀZIS  iekšējo harmoniju izdosies atjaunot esot kopā ar mīļajiem cilvēkiem. Atceries, brīvdienas ir domātas, lai atpūstos, bet nedrīkst arī aizmirst par tiem uzdevumiem, kuri vienkārši ir jādara.

#ŪDENSVĪRS  šodien kāds tev izrādīs, cik svarīgs tu esi viņa dzīvē. Laiks atjaunot harmoniju mājās to sakārtojot – jebšu, nesēdi pie datora, to tāpat tu dari pietiekami bieži, vajag pārmaiņas!

#ZIVIS viss notiks īstajā brīdī, necenties iespaidot procesu, iznākumu atstāj visuma ziņā. Iepērkoties centies nepārtērēties. Centies būt atklātāks pret mīļoto cilvēku, tu nemaz nevari iedomāties, kādu labumu tas var dot!

Leave a Comment