19. maija horoskops – tevi vadīs visums!

#AUNS  Pret citiem esi pēc iespējas atklātāks, lai nerastos pārpratumi, kas pēc tam tev var atspēlēties.. Uzticies visuma vadībai!

#VĒRSIS  šodien pār tevi nāks mini atklāsme par pagātnes notikumiem – šķietami sliktās lietas izrādīsies par svētību esam!

#DVĪŅI  pat nedomā šodien atlikt kādus darbus – tiec ar visu galā uzreiz. Šodien ne viss notiks pēc plāna, bet mēness palīdzēs rast balansu

#VĒZIS  Emocionāla diena – centies izprast savas jūtas – tur slēpjas kāda ziņa! Izmanto iespējas, kas šodien radīsies!

#LAUVA  No šīs dienas vari sagaidīt dažādus brīnumus – tu nekad nezini, kad uzradīsies svarīga informācija – turi šodien acis un ausis vaļā!

#JAUNAVA Izvairies no pārāk strauju lēmumu pieņemšanas – lai vēlāk nav jānožēlo! Neiesaisties citu problēmās, tiec galā ar savām!

#SVARI  šodien vari atmest roku saviem plāniem, visums ieviesīs savas korekcijas. Labais ir tas, ka spēsi atrast labas alternatīvas!

#SKORPIONS Šodien mēness izcels gaismā personīgos konfliktus – tev nāksies ar tiem tikt galā, ir jāatjauno emocionālais līdzsvars!

#STRĒLNIEKS  Dari šodien to, kas tev palīdz koncentrēties uz šo mirkli, tas palīdzēs arī saglabāt skaidrību emociju pasaulē.

#MEŽĀZIS  zvaigznes atrodas izteikti labā pozīcijā priekš tevis, tas nozīmē – šodien tev (gandrīz) viss ir iespējams!

#ŪDENSVĪRS  neļauj sīkumiem bojāt tavu dienu – neuztver visu tik nopietni! Ar savu harizmu izdosies uzlabot citiem dienu!

#ZIVIS Mēness ietekmē var rasties zināms haoss, tāpēc šodienas galvenais uzdevums ir tiekties uz mieru un pacietību!

Leave a Comment