19. oktobra dienas Horo***ps– seko savai sirdsbalsij!

#AUNS  pavadi laiku kopā cilvēkiem, kuri tevi novērtē un atbalsta – ar ģimeni! Ir svarīgi to izjust. Novērtē, ko citi dara tavā labā!

 

#VĒRSIS  Neuzstādi stingrus plānus, esi elastīgs, diena nesolās būt lieliska, bet vakarā ir gaidāmi kādi patīkamāki notikumi!

 

#DVĪŅI  kad citi prasa padomus, centies būt objektīvs. Vakaru pavadi līdzīgi domājošā kompānijā, dalieties idejās

 

#VĒZIS  ieklausies cilvēkos! Ja kaut ko vēlies, nevilcinies, bet rīkojies, lai to panāktu. Laiks iepazīt jaunus cilvēkus!

 

#LAUVA  izvairies no cilvēkiem, kuri ir sliktā omā, tā nav tava vaina. Parūpējies par sevi, dari zināmas savas vajadzības citiem.

 

#JAUNAVA  Nestreso par notiekošo. Lai arī šī nav tā labākā diena, tu ar visu tiksi galā, jo tavu enerģiju nevar satricināt!

 

#SVARI  kaut uz brīdi aizmirsti savas problēmas un dari kaut ko citu. Vakaru pavadi plānojot jauno nedēļu!

 

#SKORPIONS izvairies no tenkām- tās sabojās tavu reputāciju. Lai saglabātu emocionālo balansu ir nepieciešams izprast savas jūtas

 

#STRĒLNIEKS  ja nezini ko darīt, nesteidzies un ieklausies savā iekšējā balsī. Atjauno kārtību savā dzīvē tiekot galā ar iesāktajām lietām

 

#MEŽĀZIS  lai attiecības ieietu vecajās sliedēs, izrādi uzticību savai otrai pusītei, izrunājieties no sirds. Seko savai sirdij!

 

#ŪDENSVĪRS  negatīva domāšana traucēs tev sasniegt savus mērķus! Esi iecietīgs, jo citi mēģinās pārbaudīt tavu pacietību

 

#ZIVIS ne vienmēr uzreiz var saprast savas jūtas- dod tām laiku attīstīties un nostabilizēties; šo visu arī droši var uzticēt tuvam draugam

 

Leave a Comment