2. aprīļa dienas horoskops – veiksmīga diena!

dienas_horoskops

#AUNS  Ierobežojumi, kurus pats sev esi uzlicis pagātnē, šodien un turpmāk var tev traucēt atbrīvoties un baudīt… Nebaidies riskēt!

 

#VĒRSIS  Esi pateicīgs par mācībām, kuras šodien gūsi – pat ja dažas no tām var nākt caur vilšanās prizmu. Tu neesi viens!

 

#DVĪŅI  Šodien zvaigznes sola apskaidrību – pēkšņi sapratīsi ko tev vajag un skaidri redzēsi ceļu par kuru ir jāiet! Super!

 

#VĒZIS  Zvaigznes saka, ka šodien tev būs jāpieņem lēmums! Pateicoties visuma ietekmei atklāsies informācija, lai lēmums būtu pareizs!

 

#LAUVA  Šodien taviem darbiem un vārdiem būs dubults spēks! Tāpēc šī ir ideāla diena, lai uzsāktu kaut ko jaunu un paveiktu lielas lietas!

 

#JAUNAVA  Uzmanies ar vārdiem – divreiz apdomā, ko saki, jo citādi tas var atspēlēties! No otras puses – tava intuīcija būs nekļūdīga!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai no 3. līdz 9. aprīlim

#SVARI  šī diena paies sapņainā noskaņojumā -pilnīgi iespējams, ka dienas vidū ieslīgsi dziļās pārdomās un sapņos par to kā būs, kā būtu jābūt!

 

#SKORPIONS Tev var uznākt vēlme samazināt savu atbildības slogu! Vai tas izdosies, tas ir cits jautājums… nekautrējies dot un prasīt padomu!

#STRĒLNIEKS  Zvaigznes sola kādu pozitīvu pavērsienu mēness ietekmē! Bet tevi var tirdīt iekšējie konflikti, kas neliek mieru!

 

#MEŽĀZIS  Zvaigznes saka, ka šodien būsi emocionāli mazliet noslēdzies! Tāpēc vēl jo būtiskāk ir atvērties un atklāt savas patiesās jūtas…

 

#ŪDENSVĪRS  tev var uznākt vēlme uz visu paskatīties no malas un izvērtēt savu ikdienu! Ieraudzīsi realitāti un sapratīsi kā rīkoties

 

#ZIVIS Zvaigznes sola visādus šķēršļus un ērcīgus cilvēkus! Liksies, ka dažs labs to dara speciāli – tomēr tas nav nekas personīgs!

Leave a Comment