2. jūlija horoskops – paraugies uz notiekošo no malas!

#AUNS  šodien pats svarīgākais būs saglabāt objektivitāti. Izvairies no citu cilvēku privātās dzīves apspriešanas un tālākas baumu nodošanas. Lai atjaunotu emocionālo balansu ir jāieskatās savā sirdī!

#VĒRSIS šīs dienas fokusā ir jābūt tavai emocionālajai Vese***ai – pavadi vairāk laika ar mīļajiem, iesaisties aktivitātēs, kas tev sagādā prieku un labsajūtu. Centies visus mīlēt kā sevi pašu, iespējams iegūsi kādu jaunu draugu!

#DVĪŅI  Tev šodien būs pastiprināta vēlme tērēties, būtu lietderīgi to pārvarēt un palikt uzticīgam tiem solījumiem, ko esi devis citiem un pats sev. Nepārdzīvo, ja tu šodien kaut kādā veidā tiksi izsmiets, viņi neko nezina par tevi!

#VĒZIS  Mēness iespaidā, tev šodien būs lieliska izdevība paskatīties uz notiekošo, gan savām, gan citu problēmām no malas, ar šo objektivitāti arī izdosies vieglāk rast risinājumus. Uzticies arī visumam!

#LAUVA Daloties savās domās ar citiem ir labākais veids, kā iegūt papildus informāciju, tāpēc šodien mēģini būt atvērtāks pret apkārtējiem. Tu atrodies uz īsta radošuma viļņa – izdoma strādās nevainojami!

#JAUNAVA Lai šī diena un viss, kas tev ir jādara būtu veiksmīga, liec uzsvaru uz taisnīgumu un balansu; centies bloķēt apkārtējās negācijas. Šodien iespējama pamatīga garīgā izaugsme pateicoties mēness stāvoklim.

#SVARI  Lietas šodien gluži nenotiks pēc tava plāna, tas viss pateicoties mēness stāvoklim, tāpēc labāk pieņem pārmaiņas, nevis centies cīnīties ar vēju! Pareizā diena, lai tiktu galā ar visiem iekavētajiem maksājumiem.

#SKORPIONS Šodien tavu skaidro prātu šķērsos dažādi konflikti un pārpratumi, nebrīnies, ja sanāks pastrīdēties ar tuvajiem. Draugi iespējams prasīs pēc tava padoma, jo uzskata tevi par viedāku(un tā arī ir!)

#STRĒLNIEKS šis ir īstais laiks, lai sakārtotu tās emocijas un idejas, kuras ir viena ar otru konfliktē, ja ir nepieciešams meklē palīdzību pie kāda tuva drauga, kurš palīdzēs tev saskatīt, kā viss izskatās no malas!

#MEŽĀZIS  šodien pateicoties mēness iespaidam kļūsi filozofiskāks kā parasti, kas nozīmē, ka mazāk strādāsi, bet vairāk centīsies rast atklāsmes attiecībā uz nākotni. Atceries, ka vēl nekas nav nokavēts, tāpēc nesteidzies ar lēmumiem!

#ŪDENSVĪRS  Tev šodien vajadzētu saskatīt visa notiekošā kopbildi, tas tev arī palīdzēs atbrīvoties no blokādes un virzīties uz priekšu. Vairāk ieklausies savā sirdī, viņa parādīs īsto ceļu!

#ZIVIS Viss iepriekš atliktais nu ir sakritis tev uz galva – pats vainīgs! Tagad tikai jāsaņemas un jārīkojas, redzēsi, pēc tam jutīsies daudz labāk un varēsi bez pārdzīvojumiem pievērsties patīkamākām nodarbēm.

Leave a Comment