2. jūnija dienas horoskops– nekur nav jāsteidzas!

#AUNS  visus uzreiz izdarīt nevar, nostādi prioritātes. Disciplīna ir svarīga, saved sevi kārtībā! Neaizmirsti ko tev šodien jāsatiek!

 

#VĒRSIS  nesoli to ko nevari izdarīt, citi paļaujas uz tevi. Ja pārskatīsi savus plānus, sapratīsi, ka ir arī ātrāks veids kā tos izpildīt

 

#DVĪŅI  šovakar pavadi laiku ar mīļotajiem cilvēkiem, kuri bagātina tavu dzīvi. Koncentrējies uz šodienu, pieņem lietu gaitu

 

#VĒZIS  dažkārt noslēpumi kļūst pārāk smagi- ir laiks vismaz kādam tos atklāt, akmens no sirds novelsies.  Ievēro mēru tērējot naudu.

 

#LAUVA  šonedēļ būsi optimistisks, lai kas arī notiktu apkārt. Pārpratumus vislabāk ir risināt ar atklātu, sirsnīgu un mierīgu izrunāšanos

 

#JAUNAVA  līdz mērķa sasniegšanai nav vairs tālu, galvenais, nepadodies! Jo vairāk uzzināsi par kādu, jo vairāk jautājumi tev radīsies.

 

#SVARI  tev ir spēja pozitīvi iespaidot citus, ko šonedēļ arī darīsi! Maģiskā diena tevi aizvedīs jaunos piedzīvojumus, izbaudi!

 

#SKORPIONS šonedēļ tava intuīcija darbosies nevainojami. Neaizmirsti, ka cilvēki nevar nolasīt tavas domas, tev ir jāsaka, ko vēlies!

 

#STRĒLNIEKS  lai kas arī notiktu tev apkārt vienmēr var smelties spēku no garīgās pasaules. Saglabā ticību un neaizmirsti ka necīnies viens

 

#MEŽĀZIS  tavā priekšā ir vairākas iespējas, izmanto veselo saprātu ņemot vērā dotos faktus. Atceries, rēķini jānomaksā vispirms..

 

#ŪDENSVĪRS  tu zini, ko vēlies, kāpēc jautā citiem, ko viņi par to domā? Esi pašpārliecināts, neļauj šaubām traucēt piepildīt sapņus.

 

#ZIVIS pirmais iespaids ir svarīgs, dodoties uz tikšanos esi labi sagatavojies. Atbalsti citus- tu zini ko teikt, lai viņi justos labāk.

Leave a Comment