2. marta dienas horoskops– tev uzsmaidīs veiksme!

#AUNS celies augšā un darbojies! Lai attīstītu jaunas idejas vajag atrast pareizos sarunu biedrus un ļaut fantāzijai vaļu!

#VĒRSIS ieplāno darbus ar rezervīti jo šodien var gadīties sīkas ķibeles, kas patraucēs, tomēr kopumā produktīva un laba diena!

#DVĪŅI sava prāta skaidrību šobrīd vajadzētu izmantot, lai sakārtotu svarīgus dokumentus un tikai pēc tam ļauties baudām..

#VĒZIS šī ir lieliska diena, lai paplašinātu savu redzesloku un darītu ko jaunu. Iespējams, saņemsi neparastu piedāvājumu…

#LAUVA šī diena būs ļoti aktīva – bet tas nenozīmē, ka nespēsi to izbaudīt. Ir svarīgi atcerēties, kāpēc tu to dari!

#JAUNAVA lai kā arī esi ieplānojis šo dienu, nedrīkst aizmirst par saviem pienākumiem, nu vismaz pret sevi – taupi savu veselību!

#SVARI kas par to, ka visādi sūdi dzīvē ir notikuši? Viss ir pagājis.. ja vēlies savu nākotni izveidot savādāku – laiks palaist vaļā pagātni!

#SKORPIONS ja reiz esi noskaidrojis savu mērķi, tad arī tiecies to un neļauj sīkumiem tevi apstādināt. Aizstāvi savu viedokli!

#STRĒLNIEKS šī būs veiksmīga diena, kas  ļaus saprast, cik svarīgi ir reizi pa reizei dzīvē kaut ko pamainīt, lai iegūtu jaunu skaidrību!

#MEŽĀZIS neesi tik stingrs pret apkārējiem – viņi nezina tavus plānus, ir pēdējais laiks sākt pievērst uzmanību attiecībām!

#ŪDENSVĪRS šī diena radīs ne tikai iepriecinājumu tev, bet arī tu cietiem. Uzsvaru liec uz attiecībām un kopā būšanu, tad viss izdosies!

#ZIVIS kāds šodien izmanīs tavas domas – par zemu tu esi viņu novērtējis. Tomēr nekas nav zaudēts, ja vien esi gatavs cīnīties!

Leave a Comment