20. aprīļa horoskops – riskanta diena!

#AUNS centies būt reālistisks un izvairies no konfliktiem – tie ne pie kā laba nenovedīs! Vienmēr paļaujies uz savu intuīciju!

#VĒRSIS šodien būs nepārspējami produktīvs un ātrs, kad jāpieņem lēmumi – labāk piebremzēt; vakarā gaidāmas labas ziņas!

#DVĪŅI pievērs vairāk uzmanības savu mīļoto cilvēku vajadzībām – respektējiet viens otru. Veiksmīga diena!

#VĒZIS priekšā ir riskanta diena – izjutīsi spēcīgu kārdinājumu uzņemties pārāk daudz darbu un atbildību uz sevi(tas nebeigsies labi!)

#LAUVA iesaistīsies jaunos piedzīvojumos, kas liks tev pārdomāt vai dzīvē kaut kas nav jāmaina; šodien vēl vari paslinkot!

#JAUNAVA finanšu jomā izjutīsi spēcīgu augšupeju, būs redzami pozitīvi rezultāti, var parādīties jaunas iespējas (bet riskantas!)

#SVARI nepacietība tev traucēs piepildīt savas vēlmes saistībā ar pārmaiņām. Šodien ļauj runāt citiem, uzzināsi daudz jauna!

#SKORPIONS šodien var sanākt padusmoties, jo viss nenotiks pēc jūsu prāta. Uzmanies, kur tu izgāz savas negācijas, pats dabūsi…

#STRĒLNIEKS no rīta izjutīsi vēlmi nolikt citus pie vietas, saprotams, šī nav labākā diena komunikācijai ar citiem, tāpēc izvairies no tās!

#MEŽĀZIS tavs šarms un izmanīgums šodien ļaus daudz panākt – sev par labu, citi tev vienkārši nespēs atteikt!

#ŪDENSVĪRS nesteidzies, esi pacietīgs – viss notiks, tikai tam vajadzēs vairāk laika; saglabā mieru un uzticies visumam!

#ZIVIS bez problēmām izdosies panākt ko vēlies, ja vien nemēģināsi uzspiest savu gribu ar varu. Izvairies riskēt!

Leave a Comment