20. jūnija horoskops – neriskē ar svarīgāko!

#AUNS  tavas domas šodien bieži būs tālu no realitātes, par laimi nav jādomā par darbu un citām lietām. Šī ir maģiska diena!

#VĒRSIS  laiks sakārtot emocijas- nesarežģī lietas, vislabāk pavadi laiku vienatnē vai ar labāko draugu, viņš sniegs labus padomus.

#DVĪŅI  neriskē, ir par agru pieņemt svarīgus lēmumus, ievāc vairāk informācijas un pagaidi, līdz tava intuīcija ir nešaubīga.

#VĒZIS  laiks domāt par savu rīcību- gan to kā tā ietekmē apkārtējos, gan arī tevi pašu. Pieskati savu naudas plūsmu!

#LAUVA  ļaujies pārmaiņām- daudz kas jau ir noticis, bet ir nepieciešams pārstāt gremdēties pagātnē – sāc domāt par nākotni!
#SVARI  nepalaid garām lielisku iespēju, kas tev radīsies! Tavi panākumi palīdzēs atgūt pašpārliecinātību, saglabā ticību saviem spēkiem

#SKORPIONS pēdējā laikā tev ir bijuši daudz pārbaudījumi, tagad ir laiks tos aizmirst un nedaudz izklaidēties, tu esi to pelnījis!

#STRĒLNIEKS  tu vislabāk zini, kas tev ir nepieciešams, tad arī rīkojies lai dabūtu to, ko tu gribi. Laiks pārtraukt nevēlamus ieradumus..

#MEŽĀZIS  beidzot ir jāpabeidz atliktie darbi! Pirms izdari svarīgus lēmumus, padomā kā tas ietekmēs tavus mīļos; izrunājies ar labāko draugu!

#ŪDENSVĪRS  šodien svarīgākais esi tu- dodies pie dabas, atjauno savu iekšējo balansu un mieru. Atceries, nekas nav neiespējams!

#ZIVIS nav jāgaida jaunais gads, lai mainītu savu dzīvi! Tev ir nepieciešama disciplīna, pieņem spontānu uzaicinājumu satikties.

Leave a Comment