20. marta dienas horoskops – viss, kas notiek, notiek uz labu!

 

#AUNS  saulei ievirzoties tavā zīmē sākas 4 nedēļu atdzimšanas cikls. Šo laiku vajag izmantot novērtējot visu pozitīvo, kas ir tavā dzīvē

 

#VĒRSIS ja nespēj tikt galā ar problēmām ir jāmeklē alternatīvas. Šo dienu neuztver tik nopietni un atļauj sev paslinkot!

 

#DVĪŅI  ja līdz šodienai sanāca tikai fantazēt, tad tagad tu vari realizēt savus sapņus – tikai jāsāk rīkoties, kaut pa maziem solīšiem!

 

#VĒZIS  šodien ir jātur acis un ausis vaļā – skorpiona mēness ietekmē uzzināsi pārsteidzošus jaunumus, kas liks pārdomāt savu rīcību

 

#LAUVA  šodien tev smaidīs veiksme – neticami viegli atrisināsies sen radušās problēmas un atradīsi jaunas atbildes!

 

#JAUNAVA diena būs aktīva, varbūt pat noslogota – viss atkarīgs no tā kā sakārtosi savas prioritātes!

Lasi arī: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam; 103. sērija

#SVARI  izmanto enerģijas pārpalikumus, lai tiktu galā ar iecerēto. Drīz vien redzēsi ka neliela piespiešanās nesīs lielus augļus!

 

#SKORPIONS dažkārt nav izvēles un vnk nākas uzņemties papildus pienākumus – par laimi tavs enerģiskums ļaus tikt galā ar šo dienu!

#STRĒLNIEKS  šodien gribēs izcelties un būt uzmanības centrā – viss saistīts ar to, ka centies atstāt iespaidu uz kādu…

 

#MEŽĀZIS  pabeidz iesāktos darbus un skaties, ka nepalaid garām kādu izdevību. Ja vēlies izvairīties no strīdiem, meklē kompromisus!

 

#ŪDENSVĪRS  nejauc darbu ar izklaidi – tas radīs vairāk galvassāpes nekā ko labu.  Bet ja galīgi nevar – rēķinies ar sekām!

 

#ZIVIS gribēs pamest visus darbus un uzsākt brīvdienas agrāk, tā kā tas nav īsti reāli – pamēģini kaut iziet pastaigāt un izvēdini galvu!

Leave a Comment