23. aprīļa horoskops – pār tevi nāks apskaidrība!

#AUNS  šodien nāksies citu vajadzības nolikt pirmajā vietā, bet savas atlikt… labā ziņa ir tā, ka to novērtēs pareizie cilvēki!

#VĒRSIS  daļa vēršu šodien negribēs kāpt ārā no gultas – ir pamodušies instinkti, kas brīdina, ka šodien vajag pa mierīgo!

#DVĪŅI  nepiebāz savu galvu ar pārāk daudz informāciju. Atklāsmes un izpratne nāks, bet ne tad, ja to mēģināsi uzspiest!

#VĒZIS  nebūs viegli izprast, ko apkārtēji no tevis vēlas, visur jūtams kāds zemteksts, neliecies par to ne zinis un dari savas lietas!

#LAUVA  šī ir viena no tām dienām, kad viss notiks kā vēlies,  pratīsi izdabūt no citiem, ko vēlies, būsi neatvairāms!
#SVARI  šodien būs tāds rotaļīgs noskaņojums, kas ļaus vieglāk uzņemt to kas nāks pār tevi – nekas slikts, bet vnk saviļņojošs!

#SKORPIONS šodien nevajadzētu sevi pārslogot, lai atrisinātu vecās problēmas ir nepieciešams rast jaunus risinājumus!

#STRĒLNIEKS  taisnība ir tavā pusē, bet tas nenozīmē, ka tavā ceļā uz mērķi nebūs traucēkļu,
nāksies pacīnīties!

#MEŽĀZIS  vairāk pievērs uzmanību saviem mērķiem un tam, ko tu dari vai nedari lai tos sasniegtu. Tu esi nedaudz palaidies!

#ŪDENSVĪRS  radīsies iespēja izmēģināt savas spējas kādā citā jomā, kas ļaus tev apzināties sevi un savas spējas citā gaismā!

#ZIVIS tavā dzīvē ir nepieciešams balanss; iemācies saskatīt tās mazās lietas, kas ikdienā rada tev liekus traucēkļus un stresu.

Leave a Comment