23. maija horoskops – palaid vaļā vadības grožus!

#AUNS  nepakļaujies citu mēģinājumiem uzvelt savas problēmas tev. Iemācies kaut uz brīdi atslēgties no ikdienas un vienkārši izbaudīt šo dienu, pavadot to ar mīļajiem cilvēkiem, vai veltot laiku sev!

#VĒRSIS  Šodien var nākties strādāt smagāk nekā darba dienā, jo citi savus darbus uzkraus tev, kā arī pats esi pārāk daudz iekavējis!  Paciet to, jo zini, ka situācija drīz mainīsies – uzticies visuma gādībai!

#DVĪŅI  Beidzot ir brīvdienas! Neliedzies-pārāk ilgi tu esi bijis pasīvs- laiks doties ārā un baudīt dzīvi, iesaisties piedzīvojumos, un uzklausi draugu idejas. Sakārto savas domas,  lai beidzot varētu iegūt jaunu skatu uz dzīvi!

#VĒZIS  Šī diena paies cīnoties ar saviem iekšējiem dēmoniem – jā, arī tev tādi ir! Apslēptās bailes un paškritika atkal iezagsies tavā prātā, bet tikai tāpēc, lai tu beidzot iemācītos tik ar tām galā!

#LAUVA  pirms uzsāc ko jaunu, ir jābūt nokārtotām visām iepriekšējām saistībām, citādi tās tev sekos un mocīs; neaizmirsti ievērot disciplīnu, pat ja ir brīvdiena – ja vēlies patiešām sasniegt savus mērķus!

#JAUNAVA Tas tev ir jāiemācās – strādājot komandā visu var paveikt divtik ātri- kāpēc nest visu smagumu uz saviem pleciem? ja pavērsies jaunas iespējas, izmanto tās – iesaisties spontānos piedzīvojumos!

#SVARI Velti šodien vairāk laika mīļajiem, ja būsi no sirds atklāts, šodien izdosies stiprināt savas attiecības; mīlestību nevar aptvert ar prātu, bet gan tikai ar sirdi – ļaujies savām jūtām.

#SKORPIONS Pārmaiņas tuvojas! Koncentrējies šodien uz nākotnes plānošanu, neaizmirsti pieskatīt savas finanses- liekos tēriņus. Neaizmirsti arī kārtīgi atpūsties un saprast, ko vēlas tava sirds – tad tiekties uz to!

#STRĒLNIEKS  Šodien nekādi darbi nebūs prātā, gribēsies kārtīgi izklaidēties. Tāpēc var rasties fantastiskas idejas, bet nepārsteidzies to realizācijā, prasi padomu labam draugam un pārdomā savas iespējas

#MEŽĀZIS  Pastāvi pār sevi – nešaubies par savām izvēlēm un idejām, ja tās nāk no sirds, tu nevari kļūdīties. Šo vakaru vislabāk ir pavadīt ģimenes lokā, stiprinot emocionālās saites – dalies savās jūtās un pārdzīvojumos!

#ŪDENSVĪRS  šodien zvaigžņu stāvoklis tavus pūliņus atalgos ar veiksmi un spēju viegli panākt to ko tu vēlies- šis ir tas brīdis- rīkojies! Nedomā par pagātni, tas tev tikai traucē virzīties uz priekšu!

#ZIVIS Būs fantastiska diena! Visi traucēkļi, kas kavēja tavu izaugsmi ir prom, tāpēc ar pilnu sparu uzsāc to, ko jau ilgi biji vēlējies- esi pašpārliecināts. Vairāk padomā par to, kā tava rīcība iespaido apkārtējos…

Leave a Comment