25. februāra dienas horoskops – esi uzmanīgs!

horoskops-sodienai

#AUNS  šodien ir vērts nolikt malā savu stūrgalvību un darīt daudz laba – tev ir gan nepieciešamais spēks, gan iespējas!

 

#VĒRSIS  būs grūti sastrādāties ar apkārtējiem.. neņem galvā viņu nenopietnību un pievērsies sev svarīgām lietām!

 

#DVĪŅI  tavai mīlas dzīvei šobrīd ir īpaši svarīgs laiks – labvēlīgs laiks attiecību sākšanai, bet ja tās ir, izjutīsi patīkamas izmaiņas

 

#VĒZIS  apkārtējiem ir vajadzīga tava uzmanība – pat ja viņi to neizrāda, ziedo nedaudz sava laika un piedzīvosi pārsteigumu!

 

#LAUVA  ja esi nocieties pēc kaut kā īpaša, zini, šis ir labvēlīgs laiks pirkumiem, tāpēc aiziet uz veikalu un uzlabo savu dienu!

 

#JAUNAVA  ne vienmēr tev viss ir jāizlemj, šodien tu droši vari ērti iekārtoties un ļaut vienreiz cilvēkiem pašiem ar visu tikt galā.

Lasi arī: Burvju vārdiņu horoskops. Kas jāpasaka, lai “atslēgtu” katru Zodiaka zīmi?

#SVARI  izmanto savu enerģiju, lai tiktu galā ar lietām, kas tevi visvairāk nospiež. Pēc tam vari atlaist bremzes un socializēties.

 

#SKORPIONS šodien vairāk pievērsies savai iekšienei – sajūtām un vēlmēm, ieklausies savā iekšējā balsī un seko tai!

 

#STRĒLNIEKS  ir lieliski zināt, ka esi uz viena viļņa ar apkārtējiem, izbaudi šo dienu un ķer visu, ko tā dos!

 

#MEŽĀZIS  tavā priekšā stāv paliels izaicinājums – vismaz šoreiz tu tam esi gatavs. Galvenais, nebaidies saukt papildspēkus!

 

#ŪDENSVĪRS  ir laiks smelties jaunas idejas un izmēģināt kaut ko jaunu – tu esi tam gatavs, nebaidies riskēt!

 

#ZIVIS ir jātiek galā ar finansēm, jo ātrāk sakārtosi, jo ātrāk zināsi, ko tālāk darīt. Drīz var parādīties jaunas iespējas…

Leave a Comment