26. marta horoskops – būs jācīnās par vietu zem saules!

#AUNS Šī diena starp ikdienišķajām pelēkajām izcelsies – radīsies piedzīvojumi, kurus nemaz nebiji gaidījis. Katrai tavai kustībai no šodienas būs papildus spēks un apņēmība! Sevišķi lietišķajā gultnē! Vakarā modīsies romantika…
#VĒRSIS Vispār diena var sanākt traka, jo lietas mainīsies ik stundas, nav ko iespringt un mēģināt visu kontrolēt, drīzāk plūsti cauri un vienkārši dari ko vari! Nepievērs uzmanību sīkumiem – nav ko uzpūst no mušas ziloni!

#DVĪŅI Šodien vari sajusties, ka visi iet pretējā virzienā kā tu, jeb nebūs viegli! Pielāgojies, bet nepakļaujies – katrā ziņā neļauj nevienam pārkāpt tavas robežas! Var arī uznākt melanholijas vilnīts, bet rīt stabili jau jutīsies labāk!

#VĒZIS Šī diena izvērtīsies tev par negaidītu pārsteigumu, notikumi varētu izsist tavas emocijas mazliet no līdzsvara – dēļ dažādiem mulsinošiem momentiem! Neiespringsti uz to, bet labāk koncentrējies uz visu labo, kas šobrīd notiek tavā dzīvē.

#LAUVA Šodien tev pārāk daudz no visa jādara, būs grūti izvēlēties prioritātes! Tāpēc sper soli atpakaļ, izvērtē informāciju un izvēlies īsto! Tavi mīļie vēlas tev tikai palīdzēt, neatgrūd, kad viņi tev piedāvā padomus!

#JAUNAVA Šodien mēness ieteikmē pastāv liela iespēja, ka tev nāksies strauji pielāgot dienas plānus! Pieņem to, kā izaicinājumu, nevis kā apgrūtinājumu! Ja tiksi galā, viss aizies kā smērēts un vakaru varēsi pavadīt pēc saviem ieskatiem 🙂

#SVARI Nu tad beidzot – Ar visuma palīdzību, varēsi iekustināt lietas, kas likās, ka ir iestrēgušas! Bet būs vajadzīga arī pacietība, jo apkārtējie tev šodien labprāt vēlēsies patraucēt – labākā stratēģija ir vienkārši ignorēt viņus!

#SKORPIONS Gatavojies – šodien atradīsies savu emociju varā, tāpēc katrai tavai darbībai būs papildus spilgtums un izpausmes! Ieteikums – dari kko radošu! Ja rodas grūtības apvaldīt emocijas, prasi visuma palīdzību!

#STRĒLNIEKS Jā..Var sanākt maza “rīvēšanās” par vietu zem saules, bet padoties nevajag un nemaz nedrīkst, tev ir jāpierāda uz ko esi spējīgs! Labāk viltīgi izlocies, tā lai beigās tāpat esi virsotnē – atceries, ka visam ir robežas!

#MEŽĀZIS Šodien tāda cīņas diena, jo ir sajūta, ka šodien visiem mērķis tev ir lietas sarežģīt, labā ziņa ir tā, ka tev ir spējas ar to tikt galā! Galvenais ir izvēlies cīņas gudri un domā, ko saki – neļauj sev kāpt uz galvas!

#ŪDENSVĪRS Viens ieteikums šai dienai –  turi ausis un acis vaļā, jo šodien var ienākt informācija, kāpēc ne viss izdodas tā kā gribētos! Tagad tavs uzdevums ir sastādīt plānu un tiekties uz mērķi pa citu ceļu, nepadodies, tev izdosies!

#ZIVIS Šodien tev daudz sanāks analizēt cilvēkus, jo cilvēki apkārt uzvedīsies mazliet traki un neprognozējami, tāpēc vismaz nesarežģī savus plānus, labāk pielāgojies! Neuztraucies, lai gan darba ir daudz, šī diena tev patiks!

Leave a Comment