28. decembra dienas Horo***ps– pārmaiņas ir tuvu!

dienas_Horo***ps

#AUNS šodien iesaku tev pavadīt mājās un parūpēties par sevi. Harmonijas saglabāšanai tavā dzīvē šobrīd jābūt prioritātei

#VĒRSIS gada nogalei būtu jābūt priecīgai – prom ar visām negatīvajām domām! Mācies savaldīt savas emocijas

#DVĪŅI neskaties uz faktiem, seko savai intuīcijai – sākumā liksies neticami, bet beigās sapratīsi, ka viss ir pareizi!

#VĒZIS vairāk gribēsies izklaidēties nekā kko darīt – un nevar jau tevi vainot, tomēr mēģini rast balansu starp darbu un atpūtu!

#LAUVA jaunais gads tev atnesīs vairāk brīvības dzīvē, bet ir viens noteikums – tev ir stingrāk jānostāda robežas, kuras nevar pārkāpt!

#JAUNAVA kamēr vēl neesi izpratis visu, ko vēlies sasniegt nākotnē, mēģini izbaudīt šodienu un saprast, kas tevi dara laimīgu!

#SVARI laiks nošķirt pagātni no nākotnes, sakārto savu dzīvi, aizvāc visu, kas tev liek justies slikti, tai skaitā attiecības!

#SKORPIONS šodien gribēsies sapņot nevis skatīties realitātei acīs – tik daudz kas vēl jāpaveic pirms jaunā gada, saņemies!

#STRĒLNIEKS tavs šodienas uzdevums – nekādu lieku darbību, tā vietā koncentrējies uz savām vajadzībām, pārdomā nākotnes plānus

#MEŽĀZIS ja tu esi gudrs, tad šo dienu nemaz necentīsies saplānot – viss tāpat notiks tev par labu! Seko savai sirdij!

#ŪDENSVĪRS tevī atmodīsies cerība nākotnei un tas ir pareizi – visums tev šodien piespēlēs pāris jaunas idejas, kuras vajag realizēt!

#ZIVIS šī ir viena no tām dienām, kad pienākumiem neredzēsi gala. neaizmirsti, ka jaunais gads tev dos iespēju visu to mainīt.

Lasi arī: Nedēļas Horo***ps no 26. decembra līdz 1. janvārim; uzzini savas veiksmīgās dienas!

Leave a Comment