28. marta horoskops – palaid vaļā!

#AUNS Pamodīsies enerģisks un pārliecināts par sevi, šodien vajadzēs koncentrēties uz savu mērķi un neļauj nevienam nostāties tev ceļā! Un galvenais – notici saviem spēkiem! Velti laiku arī kvalitatīvai atpūtai.

#VĒRSIS Šajās brīvdienās pār tevi nāks optimisma vilnis, tas dos papildus enerģiju šai dienai, kā arī liks paskatīties uz savu dzīvi ar citām acīm un pietam dos drosmi būt spontānam! Ideāla diena, ko pavadīt ar saviem mīļajiem!

#DVĪŅI šī ir laba diena, kad beidzot sākt plānot savus darbus un nākotni; visādi citādi, šī diena ir paredzēta, lai tu atpūstos, jā tas nozīmē, nekādas strādāšanas, mocīšanās citu labā, galvas lauzīšana par nesvarīgām lietām – vienkārši atpūties!

#VĒZIS Šodien izjutīsi, cik viss tik strauji notiek un mainās, tāpēc zini, ka tev ir nepieciešams rast balansu un saglabāt mieru, lai atkal varētu stabili nostāties uz kājām. Vieglākā metode ir vizualizēt savus mērķus un tiekties uz tiem!

#LAUVA Šodien tev vajadzēs iemācīties vienu svarīgu lietu – palaist vaļā! Ja tu joprojām turi sevī pagātnes aizvainojumus, tad zini, ka tu tiem ļauj tiem valdīt pār tevi un sāpināt! No tā ciet ne tikai tu, bet arī apkārtējie!

#JAUNAVA Šī diena iesāksies pa visam mierīgi, nav vajadzības pēc steigas, šodien prioritāte būs cilvēki un attiecības. Zvaigznes sola, ka noskaidrosies attiecības un tās ieies stabilākā gultnē, galvenais ir izrunāt visus pārpratumus un būt atklātam!

#SVARI Beidzot ir sestdiena un tu to drīksti darīt – noliec sevi pirmajā vietā, šodien tu to vari darīt bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem, un pat, ja tas nozīmē atcelt kādu tikšanos, neuztraucies – tev vajag laiku sev!

#SKORPIONS Šajā dienā piedzīvosi atklāsmes –  tev atklāsies lietas, kas līdz šim tika paturētas noslēpumā, tomēr neesi pārsteidzīgs savos spriedumos – visam ir savs iemesls! Visums palīdzēs tev saglabāt vēsu prātu.

#STRĒLNIEKS šodien tev iespējams būs jāpārkāpj sev pāri –  nāksies prasīt pēc palīdzības(tas NAV nekas slikts), jo nepadosies iecerētais, toties ieraudzīsi nākotnes iespējas! Izbaudi šo dienu, atjauno spēkus nākamajai nedēļai!

#MEŽĀZIS Šodien nāksies darīt to, ko parasti negribas – vajadzēs pievērsties mājas darbiem – ir jātiek vaļā no apkārt valdošā haosa, tas ir īpaši svarīgi, ja vēlies sakārtot arī savu iekšējo pasauli. Redzi, viss ir saistīts!

#ŪDENSVĪRS Šodien mēness iespaidā atklāsies jauna informācija, kas liks tev mainīt savas domas par kādu(pirmais iespaids nebija pareizs!). Tagad zināsi, ka tā uzreiz neko nevar par kādu pateikt – mācies no savām kļūdām!

#ZIVIS Šī diena paies vienā meklēšanā vien. Atbildes, ko tu meklē, ir tavā acu priekšā! Atzīsti savas bailes, lai tām vairs nebūtu varas pār tevi – tad arī beidzot varēsi sākt ieraudzīt skaidrāk savu nākotni! Visums šodien būs liels palīgs!

Leave a Comment