29. decembra dienas horoskops– vēl mazliet jāpaciešas!

dienas-horoskops
#AUNS nenoraidi tik strauji jaunas idejas – piespied sevi visu kārtīgi apdomāt un sapratīsi – ir reizes, kad ir vērts uzņemties risku!

#VĒRSIS šobrīd viss ir tik viegli un patīkami, ka tevi sāk mākt šaubas, cik ilgi tas turpināsies, atbilde – līdz nākamajam gadam!

#DVĪŅI šodien ir svarīgi pievērsties problēmām ģimenē – nedrīkst iesākt jaunu gadu ar neatrisinātām domstarpībām!

#VĒZIS viens gads tūlīt beigsies, bet cits sāksies– šis ir tas mirklis, kad pagātne ir jānorok un jāsēj sēkla nākotnei. Mācies saskatīt aisbergus savā ceļā

#LAUVA šī ir laba diena pārmaiņām – bet ne radikālām! Jo mazākiem solīšīem dosies uz priekšu, jo labākas ir tavas izredzes!

#JAUNAVA cilvēki tevī patiešām ieklausīsies, tāpēc nemētā apkārt liekas frāzes un solījumus, nesarežģī sev 2017. gadu!

#SVARI tev vajag tikt prom no ierastās ikdienas, kaut uz pāris dienām. Pirms jaunā gada ir svarīgi uzlādēties ar jaunu enerģiju!

#SKORPIONS dot sev laiku pārdomāt visu notikušo, vienkāršākais variants ne vienmēr ir tas labākais; ja nepieciešams, meklē draugu atbalstu

#STRĒLNIEKS neļauj emocijām vaļu – izmanto savu galvu, sasteigti lēmumi visu tikai sabojās. Brīdinām – tas nebūs viegli(bet tu to vari!)

#MEŽĀZIS satiksi kādu, kas liks tev mainīt domas par dažādām lietām, rezultātā uzsāksi jauno gadu ar skaidru perspektīvu par nākotni!

#ŪDENSVĪRS šobrīd var likties, ka viss brūk un jūk, tā arī ir, bet uztraukumam nav pamata, jo patiesībā viss notiek uz labu– sagaidi šīs pārmaiņas ar prieku!

ZIVIS šodien pēc iespējas vairāk centies saņemt palīdzību no apkārtējo puses – neuztraucies, tā nebūt nav vājuma pazīme!

Lasi arī: Biedējoši precīzs 2017. gada horoskops; Uzzini prognozi savai Zodiaka zīmei!

Leave a Comment