3 sāpīgas pārmaiņas, kas slēpjas aiz garīgās izaugsmes

1. Daži draugi pazudīs no jūsu dzīves.

Tas var būt īpaši traumatiski. Kad jūs kļūstat arvien garīgāki, daudz var ļoti ātri mainīties, un tas var ietekmēt dažus jūsu tuvākos draugus. Tas var likt dažiem jūsu draugiem vērsties pret jums, atkāpties no jums vai pat strīdēties ar jums.

Tas, ko jūs runājāt ar draugiem, tagad liek jums justies tukšiem; Pašlaik vēlaties apspriest lietas, kuras jūsu draugi nesaprot vai nav ieinteresēti. Iespējams, ka viņi pat jūs sauc par jukušu tāpēc.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada februārim – izrādiet mīlestību, bet neuzspiediet to!

2. Jūsu ģimenei būs grūti saprast jūs.

Maz ticams, ka jūsu ģimenes locekļi tevi atstās, jo jūs atrodaties garīgajā ceļā, bet ir ļoti iespējams, ka tas mainīs jūsu attieksmes izmaiņas. Ja jums ir reliģiski vecāki, viņi pat var vainot jūs par to, ka esat pazudis un tālu no Dieva. Ikviens zina, ka meditācija ir tikai vēl viens veids, kā sātans var čukstēt kaut ko jūsu ausī, vai ne?

Palieciet reāli un uzņemieties atbildību par katru sarunu. Jums tikai jābūt tādiem, kas jūs esat, un jūsu attiecības uzlabosies pašas.

Atcerieties, ka labāk ir būt nelaimīgam, jo ​​jūs esat, nekā slēpt bailēs, ko domā jūsu ģimene. Tā ir jūsu dzīve, nevis viņu.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops 2019. gada februārim – izvairieties no pārlieku lielas aktivitātes!

3. Vientulība sasniegs maksimumu

Vientulība ir dabisks garīgās izaugsmes blakusprodukts. Protams, kā mūsu attiecības, darbs un dzīvesveida pārmaiņas, tāpat kā mēs sevi identificējam.

Šādos brīžos ir labi vērsties pie garīgās kopienas. Atvēliet stundu vai divas no sevis un praktizējiet jogu vai meditāciju. Visums radīs jaunu bāzi, lai atbalstītu tavu jauno dzīvesveidu, bet jums ir jācenšas izveidot to sev un iet uz Visumu.

Labā ziņa ir tā, ka, atrodot cilvēkus, kas staigā vienādi, jūs varat būt pārliecināti, ka šīs nejaušās tikšanās kļūs par iedvesmojošām draudzībām! Jūs varat sagaidīt, ka jums būs mazāk draugu, bet tie būs reāli. Tie palielinās kvalitāti un samazinās daudzumu …

avots: esotericblog

 

Leave a Comment