4 zodiaka zīmes, kas nekad nestāsta vai neparāda, kā viņi patiešām jūtas!

Ja jūs jautājat saviem draugiem, kuri ir šo 4 zodiaka zīmju pārstāvji, kā viņi jūtas, viņi droši vien pateiks, ka viss ir „skaisti” (pat ja tas tā nav). Tas ir aizsardzības mehānisms, ar kuru viņi paši sevi aizsargā, pat ja viņi zina, ka var jums pilnībā uzticēties.

Ikvienam ir dažādi iemesli, lai slēptu savas emocijas – daži cilvēki ir vairāk privāti vai vēlas paslēpt, kā viņi jūtas no cilvēkiem, ar kuriem viņi nav pārāk tuvi, bet citi rāda savas emocijas visur un ar visiem.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops 2019. gada februārim – kādu sagaida īpaša veiksme!

Tātad, tāpēc šo četru zodiaka zīmju pārstāvji jums nekad nav atvērti!

Jaunava

Jaunava var būt super kautrīga. Viņa vienmēr kritizē sevi un citus pārmērīgi, tāpēc emociju izteikšana viņai var būt ļoti sarežģīts process.

Jaunava ir ļoti praktiska un analītiska, tāpēc emocionāla komunikācija viņai var šķist ļoti sarežģīta, jo viņi jūtas ārpus kontroles.

Svari

Svari ienīst konfrontāciju. Viņi izmisīgi izvairās no jebkādas emocionālas atbildības par katru cenu.

Viņu pašapmierinātība ir ļoti dziļa, tāpēc problēmas atpazīšana var nopietni ietekmēt viņu ego. Iespējams, ka Svari teiks, ka viss ir labi, vismaz 100 reizes, pirms atzīst, ka viņi ir apjukuši.

Svari ir ārkārtīgi mierīgi, tādā mērā, ka viņa var ļaut cilvēkiem staigāt pa sevi un NEKAD teikt, ka tas viņus traucē.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada februārim – izrādiet mīlestību, bet neuzspiediet to!

Skorpions

Skorpions cīnās ar greizsirdību, noslēpumiem un situācijas pārpratumiem, kas to nekavējoties ierobežo no emociju apmaiņas. Viņiem ir grūti uzticēties cilvēkiem, pat ja viņi ir tuvu.

Viņi nevar dalīties ar savām emocijām un domām, jo ​​viņi nevēlas, lai jūs viņus vērtētu.

Ūdensvīrs

NEKAD, NEKAD neuzzināsi, kā Ūdensvīrs jūtas, kamēr nav par vēlu! Viņš jūt un domā dziļāk nekā jebkurš, bet IENĪST to izrādīt.

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment