30. novembra dienas horoskops– pirmdienas nekad nav vieglas!

#AUNS  Šodien gaidāmas zīmes no visuma – turi acis vaļā, ar izaicinājumiem mierīgi tiksi galā – tu esi spēcīgs!

#VĒRSIS  ja izmantosi visu pieejamo enerģiju, tev izdosies atvairīt stresu, dienas gaitā tev atklāsies jauni fakti, kas mainīs daudz ko!

#DVĪŅI  jau ilgāku laiku tu sevi esi nodarbinājis ar domām, kas patiesībā ir ilūzijas, šodien uzzināsi patiesību!

#VĒZIS  var gadīties, ka šodien sasteigsi lietas, bet par laimi tas neatstās iespaidu uz taviem nākotnes plāniem, mācies elpot dziļi!

#LAUVA  tava enerģija tiks atjaunota, pateicoties tam, spēsi šodien gāzt kalnus, galvenais, neuzkrauj sev nevajadzīgus pienākumus
#JAUNAVA  nokārtosies attiecības ar tuvākajiem cilvēkiem, jo jūs beidzot sapratīsiet viens otra nozīme savās dzīvēs!

#SVARI  ja koncentrēsies uz mirkli, tev izdosies atvairīt sīkus traucēkļus un ātrāk paveikt iesākto, kas ļaus tev vakarā būt brīvākam!

#SKORPIONS ja iemācīsies uz lietām skatīties no objektīvākas perspektīvas, tad lēmumu pieņemšana tev nesagādās tik lielas grūtības
#STRĒLNIEKS  šodien var gadīties, ka kāds tev uzkraus papildus pienākumus, kas izjauks tavas dienas plānu.. centies saglabāt optimismu!

#MEŽĀZIS  tevi pārņem liels enerģijas lādiņš, kas tevi dzīs uz priekšu un neļaus apstāties pie sīkumiem- produktīva diena!
#ŪDENSVĪRS  lai samazinātu stresu, saraksti visus tuvākajā laikā veicamos darbus un noskaidro, kas ir tavas prioritātes

#ZIVIS  mēness ietekmē sajutīsi pārliecību par savām spējām, tev izdosies pieņemt svarīgus lēmumus un patiešām rīkoties!

Leave a Comment