30 padomi tauku sadedzināšanai (2. daļa)

16) Pagarini setus

Vēl vairāk stimulu tauku sadedzināšanai var dot, izmantojot Vaidera “atpūta-pauze”  principus un pakāpeniskos setus. Izpildiet 6 atkārtojumus, samaziniet svaru līdz 10% un turpiniet pieeju līdz atteikumam (pakāpeniskie). Vai arī atpūtieties 15-20 sek un uztaisiet vēl dažus atkārtojumus ar to pašu svaru līdz atteikumam (atpūta- pauze).Pusdienlaiks/ pēc treniņa

17) Laiks ātrajiem ogļhidrātiem

Šos ogļhidrātus uzskata par kaitīgiem, tā kā tie stimulē strauju insulīna izdalīšanos, lai gan tas ir ļoti labi pēc treniņa. Novārgušajiem muskuļiem ir ļoti vajadzīgs  cukurs,  palīdzēs insulīns. Ātra enerģijas atjaunošana muskuļos stimulē to turpmāko augšanu. Un jo lielāki muskuļi, jo vairāk enerģijas tiem nepieciešams. Tas arī palīdzēs atbrīvoties no taukiem.

18) proteīns

Pēc treniņa muskuļiem nepieciešams proteīns. Dabiskais proteīns asimilējas lēni, tādēļ labāk izdzert proteīnu kokteili no olbaltumvielu sūkalām. Kokteilim jāsatur 20-40g olbaltumvielu. Zinātnieki pierādījuši, ka lietojot olbaltumvielu sūkalas lielos daudzumos, tas palīdz atbrīvoties no taukiem.

19) kreatīns

Tas paaugstina muskuļu spēku, tāpat arī paātrina vielmaiņu, palielinot diennakts enerģijas patēriņu kā minimums uz 100 kalorijām.

20) rieksti

Starp pēctreniņa pusdienām un nākošajām, apēdiet nedaudz riekstus. Tie satur veselīgos taukus, kas palīdz citu tauku absorbācijā. Vakars

Turpinājumu lasi rīt!

COMMENTS

Leave a Comment