31. decembra horoskops– izdari nepadarītos darbus!

#AUNS  šodien var tā kārtīgi atlaist, nepabeigtos darbus izdarīsi nākamgad! Neapņemies to, ko nevarēsi izpildīt!

#VĒRSIS  vajag izbaudīt šo mirkli – pavadi 2015.gadu atceroties visu to skaisto, ko tas tev bija devis. Esi pateicīgs par visu, kas notika!

#DVĪŅI  tava apziņa jau ir gatava uzsākt visu no jauna, bet tava sirds vēl kavējas atmiņās par bijušo. Nav jēgas – 2016.g būs labāks!

#VĒZIS  šķitīs, ka viss ir perfekti saplānots šī gada nogalei, tomēr visums veiks savas izmaiņas – tikai neuztraucies par to!

#LAUVA  tavs gaidītākais mirklis ir tieši pusnakts, bet atceries,  ka sākt jaunu dzīvi var jebkurā mirklī, galvenais ir apņemšanās!
#JAUNAVA  šodien izvairies no kārdinājuma taisīt drāmu – nav jēgas. Labāk iesāc 2016.gadu ar jaunu skatu uz dzīvi!
#SVARI  tu tik daudz esi domājis par to, ko darīsi 2016.gadā. Pusnakts ir tas mirklis, kad tava jaunā dzīve var sākties!

#SKORPIONS tev ir nepieciešamas iekšējas pārmaiņas – lai būtu droša, ka tavas jaunā gada apņemšanās izdodas, paļaujies uz visumu!
#STRĒLNIEKS  labākais veids, kā būt drošam, ka vēsture neatkārtosies ir apzināties un sākt darīt lietas citādi, lai 2015.g būtu veiksmīgs!

#MEŽĀZIS  noturēt dzīvi balansā būs tavs šīs dienas izaicinājums. Šī gada pēdējā diena ir jāizbauda nesteidzoties!

#ŪDENSVĪRS  neviens nav vairāk gatavs jaunajam gadam kā tu – īpaši, kad ieraudzīsi, kā tavas pūles ir nesušas brīnišķīgus augļus

#ZIVIS  šī oficiāli ir gada pēdējā diena – pasteidzies izdarīt visu vajadzīgo, lai 2016. gadu sagaidītu kā tīra lapa!

Leave a Comment