4. aprīļa horoskops – šī diena būs ar raksturiņu!

#AUNS Lai gan šīs brīvdienas nešķiet tik labas, kā tām vajadzētu būt, tomēr, pateicoties visumam, liela ir iespēja, ka šodien jutīsies tik ļoti emocionāli līdzsvarā ar sevi, ka pat gribēsies smaidīt!

#VĒRSIS Šī diena būs karsta – un nē, ne laika apstākļu ziņā; liela iespēja, ka tu atradīsies pašā notikumu epicentrā! Gan pozitīvi, gan negatīvi! Cerams pozitīvi! Sapratīsi arī kā atrisināt to vienu problēmu!

#DVĪŅI Diena paies zināmā steigā – gribēsies izdarīt visu, kamēr ir brīvs un nav citi ikdienas pienākumi uz kakla, bet neuztraucies, ja šodien nepaspēsi visu izdarīt – tam vēl būs laiks! Atver savu sirdi draugiem/tuvajiem un patīkamam vakaram!

#VĒZIS Šī diena būs tev kā pārsteigums, aizvedīs tevi, kuras nebija pat sapņos rādījušās. Tā nesīs negaidītas opcijas un iespējas, kas pavērs tev jaunus ceļus! Starp citu – naktī tev var būt zīmīgi sapņi, pieraksti tos!

#LAUVA Dienas gaita var būt spraiga un negaidīta, jā, nav tavā gaumē, apkārtējā vide un notikumi iespējams emocionāli tevi iztukšos! Tāpēc vakarā uzkrāj enerģiju smeļoties to no saviem tuvajiem.

#JAUNAVA Šodien tev sanāks pārbaudīt pašam savas spējas – zvaigznes saka, ka šodien tev būs jābūt drosmīgam -jāpalīdz draugam vai tuvam cilvēkam! Cik labi, ka uz tevi var paļauties! Tikai neaizmirsti arī pats par sevi!

#SVARI Šī noteikti nebūs tava mīļākā diena –  var sagribēties nolīst maliņā un ieslēgties savā mazajā pasaulītē, pārāk daudz emociju un notikumu ir bijuši pagājušajā nedēļā, atjauno spēkus, lai ar dubultu prieku pēc tam mestos dzīvē!

#SKORPIONS Zvaigznes sola, ka diena būs veiksmīga – tevī ir apkopts liels spēks un ambīcijas, ko vajag izmantot tieši šodien – spersi vienu soli pretim savam mērķim! Un neliedz laiku vakarā arī saviem tuvajiem/mīļajiem, viņiem tu rūpi!

#STRĒLNIEKS Šī diena būs ar raksturiņu tev ir jābūt gatavam turēt līdzi baigam tempam, citādi palaidīsi daudz ko garām! Kad skriešana beidzot apstāsies, izmanto laiku, lai paanalizētu notikušo – būsi pārsteigts par rezultātiem!

#MEŽĀZIS Šodien nebūs tik viegli kā gribētos, tomēr zvaigznes sola, ka vismaz vakarā iznākums būs pozitīvs. Būs grūti sakoncentrēties, lai lietas iet uz priekšu! Iespējams būs jāiziet uz kompromisiem! Vislabāk būtu vakaru pavadīt pa mierīgo!

#ŪDENSVĪRS Tev ir par ko šodien priecāties – zvaigznes sola optimisma devu, jo šodien vari uzzināt svarīgu informāciju, kas dos pamatu cerībai vai iespējai! Veiksmīgs laiks tiem, kuriem attīstās attiecības ar kādu..

#ZIVIS Šīs dienas labākā stratēģija ir lieki negrozīties sabiedrībā un neiet tautās! It kā jau nekas slikts notikt nevar, bet labāk klusiņām izslīdi cauri dienai un izbaudi pozitīvo pārsteigumu vai uzrāvienu, ko sola zvaigznes…

Leave a Comment