4. janvāra dienas horoskops– veiksme tev uzsmaidīs!

dienas-horoskops

#AUNS Ja nebūsi pieteikemi piesardzīgs, lai cik labi būtu tavi nodomi, situāciju vari padarīt vēl sliktāku. Labāk vairāk ieklausies un mazāk runā!

 

#VĒRSIS  vairāk jādomā pašiem par sevi un jādara lietas, kurām redzi vajadzību un noderīgumu– šī nav īstā diena, kad var lieki tērēt laiku!

 

#DVĪŅI Tu esi labs sarunu biedrs– šodien to daudzi izmantos, uzklausi viņus un palīdzi tikt galā ar emocijām. Tev arī tas būs labs ieguvums!

 

#VĒZIS  Ir īstais laiks, kad izrādīt rūpes par apkārtējiem un nogludināt visus asumus attiecībā ar viņiem. Kā akmens no sirds novelsies.

 

#LAUVA  visticamāk, šī diena būs interesanta, bet reizē arī mazliet sarežģīta. Galvā būs neskaitāmas domas zināma neskaidrība, tomēr vakarā jau viss noskaidrosies.

 

#JAUNAVA Būtu jāpaanalizē attiecības ar apkārtējiem. Tu esi neatkarīgs, tāpēc būs viegli saprast, kas notiek un kā tas viss ietekmē citus.

Lasi arī: Lielais saderības horoskops 2017. gadam

#SVARI parasti tu balsti savus lēmumus uztaisnīguma balsta, bet, kad tie balstās uz emocijām, saprast ir grūtāk, tādeļ šodien ņem vērā arī to, ko jūt un domā citi!

 

#SKORPIONS šī diena būs daudz vieglāka– bez ierastās spriedzes. Pavērsies kāda iespēja veiksmīgi un mierīgi nokārtot problēmas. To ir jāizmanto!

 

#STRĒLNIEKS šodien būs iespēja atklāt iepriekš nezināmo, izmanto iegūtās zināšanas brīdī, kad jāpieņem lēmumi– tas palīdzēs izvēlēties pareizo variantu.

 

#MEŽĀZIS  parasti esi smagi strādājošs cilvēks, bet šodien, iespējams, būs grūti koncentrēties ikdienišķajiem darbiem. Centies neko nesasteigt un rīkoties ar mieru sirdī!

 

#ŪDENSVĪRS  visums sniegs iespēju veikt kādas pozitīvas pārmaiņas. Ja ieklausīsies apkārtējo viedokļos, izdodies darbu padarīt daudz labāk un pat ātrāk.

 

 

#ZIVIS Laiks parunāties, īpaši ar mīļajiem. Būsi pārsteigs, cik daudz kopīgu ideju jums ir! Apsver iespēju mainīt savu strādāšanas stilu, lai uzlabotu produktivitāti.

Leave a Comment