4. jūnija dienas horoskops– sakārto savu iekšējo pasauli!

#AUNS  jaunavas mēness iespaidā šodien ikdienišķo darbu vietā būs nelieli piedzīvojumi, sanāks interesantas sarunas.

 

#VĒRSIS  sajutīsi dzīvē ienākam harmoniju un balansu – esi pateicīgs! Ja jūti blokādi, meditācija palīdzēs visu sakārtot!

 

#DVĪŅI  izvairies no negatīviem cilvēkiem, tik foršā dienā nedrīkst domāt par sliktām lietām. Šodien izdosies iepazīt labāk pašam sevi

 

#VĒZIS  nu nevar vairs dzīvot tā kā esi darījis to līdz šīm – vajag sakārtot gan iekšējo gan ārējo pasauli – šis ir īstais brīdis tam!

 

#LAUVA  šodien enerģijas pilns, esi gatavs darboties un nekas tevi nespēs apturēt. Lai nerastos liekas problēmas – izrunājies ar mīļajiem.

 

#JAUNAVA  Mēness ietekmē šodien būs vieglāk tikt galā ar sarežģījumiem un strīdiem. Vajadzētu sevi arī mazliet palutināt!

 

#SVARI  šodien tev ir dota zaļā gaisma, lai pieņemtu svarīgus lēmumus, neuztraucies, visums šodien rūpēsies par tevi!

 

#SKORPIONS tiec vaļā no nožēlas par pagātnē izdarīto – tāpat neko nevar darīt, labāk saņem sevi rokās un cīnies par nākotni!

 

#STRĒLNIEKS šodien vajadzētu būt īpaši piesardzīgam  ar to, ko runā – īpaši izsaki komentārus par kaut ko vai kādu – tie ilgi paliks atmiņā!

 

#MEŽĀZIS  vajadzētu paskatīties uz savu dzīvi no malas, tas kas līdz šim bija licies kā apgrūtinājums, nu jau to spēsi uztvert kā svētību.

 

#ŪDENSVĪRS  ir jāskatās acīs patiesībai – pēdējā laikā esi baigi aizsapņojies, šis ir tas mirklis, kad jāatver acis un jāsāk dzīvot pa īstam!

 

#ZIVIS pesimismam šodien nav vietas! Izbaudi šo dienu un enerģijas atgriešanos – pateicoties jaunavas zvaigznājam, diena būs produktīva!

Leave a Comment