4. marta dienas horoskops – patiesība nāks gaismā!

dienas-horoskops

#AUNS  atklāsies jauna informācija, kas ļaus saprast savas kļūdas un radīt jaunu plānu un virzienu, kādā tālāk doties. Spēcīgi!

 

#VĒRSIS  kad vecā sistēma nedarbojas, ir skaidrs, ka nepieciešams meklēt jaunas idejas, kas padarīs tavu dzīvi vieglāku.

 

#DVĪŅI  šodien būsi spiests pakļauties auna mēness iespaidam, kas liks mainīt tavu virzienu – ātrāk nonāksi līdz mērķim!

 

#VĒZIS  nomierinies. vienā dienā tu savu dzīvi izmainīt nespēsi – vajag pa maziem solīšiem, citādi apdedzināsies!

 

#LAUVA  Viss progress ir apstājies, jo galvā atkal ieviesies neliels bardaciņš, tāpēc, lai atgūtu balansu, pievērsies fiziskām aktivitātēm

 

#JAUNAVA  kāda starpība, ko un kā dara apkārtējie? Tu vislabāk zini, kas ir jādara, tāpēc vienkārši ignorē viņus!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (03.03. – 05.03.)

#SVARI  Vai tu patiešām domā, ka spēsi pavadīt dienu šādā stāvoklī? Atver acis un paskaties apkārt – ir jāievieš kārtība!

 

#SKORPIONS šodien būtu vēlams aizskaitīt līdz 10 pirms saki ko domā, citādi sanāks apkārējiem “iedzelt” ne par ko un radīsies konflikti!

 

#STRĒLNIEKS koncentrējies uz šo mirkli, nevis pagātnes notikumiem. Saņemsi kādas patīkamas ziņas, kas uzlabos tavu omu!

 

#MEŽĀZIS  viss ko tu šodien teiksi, nesīs sevī lielu spēku, kas nozīmē, ka daudz ko panāksi, bet vari arī šo to sabojāt..

 

#ŪDENSVĪRS  šo dienu vislabāk būtu izdomāt, lai savāktu savas domas un analizētu notiekošo, lai varētu saprast tālāko rīcību

 

#ZIVIS maza iespēja, ka šodien viss notiks kā vēlies, tāpēc gatavojies peldēt pretī straumei un būt radošam!

Leave a Comment