4. septembra Horo***ps – uzticies saviem instinktiem!

#AUNS Nešaubies par sevi – ja reiz esi nolēmis uzsākt pārmaiņas, neatkāpies! Šobrīd vajadzētu piebremzēt ar naudas tērēšanu..

#VĒRSIS  Ir laiks nopietnāk pievērsties saviem pienākumiem – izdari šodien cik vari, lai brīvdienās varētu pilnībā atslēgties no tā!

#DVĪŅI  nepārsteidzies ar secinājumiem – ne viss ir tā kā izskatās, novērtē cilvēku vārdus un darbus kritiski!

#VĒZIS  Neklausies ko tev apkārt runā – viņi neko nesaprot, labāk paļaujies uz savu pieredzi – mācies no kļūdām!

#LAUVA šodien būs tieša, tāpēc var gadīties asākas vārdu pārmaiņas ar kolēģiem un tuvajiem, tev vienkārši ir apnikusi liekulība!
#JAUNAVA  Dalies savā pieredzē ar citiem, esi izpalīdzīgs, bet centies atturēties no konkrētu padomu sniegšanas!

#SVARI  Šodien tuvi cilvēki tev piedāvās fantastisku iespēju – tas vai to pieņemt, tev ir pašam jānoskaidro, jāapsver visi apstākļi!

#SKORPIONS Šodien var sanāk darīt lietas, kas tev ļoti nepatīk, bet ja izdosies tikt ārā no komforta zonas, spēsi sasniegt daudz vairāk!

#STRĒLNIEKS  šī ir lieliska diena, lai mainītu savus paradumus – atmest vecos un uzsākt jaunus – ieklausies savā sirdsbalsī!

#MEŽĀZIS  Uzmanies ar savu ideju klāstīšanu citiem, jo neesi gatavs saņemt kritiku, bet tā ir nepieciešama, lai spētu izvairīties no kļūdām!

#ŪDENSVĪRS  Gribēsies lielāku skaidrību dzīvē, labākais risinājums izrunāties ar tuvajiem cilvēkiem un saprast kas notiek!

#ZIVIS Emocionāla diena – neņem pie sirds visu, ko dzirdi par sevi – tā ir baumas, tev nevienam nav nekas jāpierāda!

Leave a Comment