5. decembra dienas horoskops– padomā arī par sevi!

#AUNS  tu esi pazaudējies saikni ar dabu- šodien vajadzētu padomāt par to, kā tu rūpējies par sevi un kas būtu jāmaina!

#VĒRSIS  nožēlojot izdarīto tu tikai sevi moki un neļauj sev augt un attīstīties. atskatīsies pagātne,  viss ir nācis par labu!
#DVĪŅI  lai ko tu darītu, visas aktivitātes tavās brīvdienās būs piesātinātas ar piedzīvojumiem un jaunām atklāsmēm

#VĒZIS  tavi tuvinieki šodien vēlēsies dzirdēt tieši tavu viedokli, tas var aizņemt diezgan lielu dienas daļu, atrodi laiku sev!

#LAUVA  šī ir viena no tām retajām dienām, kad tu vari atpūsties un neko nedarīt, izbaudi klusumu un mieru, atjauno enerģiju
#SVARI  negaidi, ka viss notiks pēc tava plāna. Ļaujies dienas gaitai un tu atklāsi ko tādu, kas mainīs tavu skatu uz dzīvi!

#SKORPIONS mēness ietekmē atgriezīsies balanss tavā dzīvē. Lai gan brīvdienas esi jau saplānojis, gatavojies izmaiņām!
#STRĒLNIEKS  tu vari atlikt darāmu cik vien gribi, bet tas neliks tiem kaut kur pazust! Ir laiks saņemties un skatīties patiesībai acīs!

#MEŽĀZIS  tev ir nepieciešams par sevi vairāk rūpēties. Nemēģini visu izdarīt pats, ja jautāsi, tavi mīļie tev nespēs atteikt

#ŪDENSVĪRS  atgriezīsies cerības un viegluma sajūta, šodien dari kaut ko neparastu, izkļūsti no rutīnas, izbaudi sniegu!

#ZIVIS  tevi pārņems izteikta vēlme satikties ar draugiem un izklaidēties, gandrīz nepārvarami- galu galā visu nedēļu esi strādājis

Leave a Comment