5 fantastiskas gurķu sejas maskas visiem ādas tipiem

Gurķu maska sausai sejas ādai

♦4 ēdamkarotes gurķu putriņas sajaucam ar 2 ēdamkarotēm krējuma. Masku uzliekam uz notīrītas sejas ādas uz 20 minūtēm.

Gurķu maskas taukainai sejas ādai

♦Vienu smalki sarīvētu gurķi samaisām ar vienu sarīvētu ābolu. Gatavo maisījumu liekam uz sejas uz 30 minūtēm. Ja taisīt šo masku 2 reizes nedēļā, tad āda vienmēr būs svaiga un pievilcīga.

♦1 nelielu sarīvētu gurķi samaisām ar auzu pārslu miltiem līdz krējuma konsistencei. Liekam masku uz sejas uz 15 minūtēm, tad nomazgājam ar vēsu ūdeni.

♦2 ēdamkarotes gurķu sulas samaisām ar 1 saputotu olas baltumu. Iegūto maisījumu liekam uz sejas un turam 20 minūtes. Nomazgājam ar vēsu ūdeni.

♦Gurķu mizu sagriežam strēmelēs un liekam tās uz sejas. Pa virsu uzklājam marli un atstājam uz 20 minūtēm. Noskalojam ar vēsu ūdeni.

Gurķu maskas problemātiskai sejas ādai

♦1 smalki sarīvēta gurķa putriņu uzliekam uz sejas uz 20 minūtēm. Regulāra šīs maskas izmantošana atbrīvos jūs no pinnēm uz visiem laikiem.

♦Izspiežam sulu no viena sarīvēta gurķa, samaisām ar biezpienu līdz viendabīgai masai. Liekam masku uz sejas uz 15-20 minūtēm.

Gurķu maskas pret grumbām

♦Smalki sarīvētam gurķim pievienojam olas baltumu. Pagatavoto masku liekam uz notīrītas sejas ādas uz 20 minūtēm.

♦1 neliela gurķa putriņu sajaucam ar 1 tējkaroti medus, uznesam uz sejas uz 15-20 minūtēm. Noskalojam ar vēsu ūdeni. Šī maska palīdzēs tiem, kuriem āda ir ļoti bāla un nogurusi.

♦1 sarīvētu kartupeli samaisām ar 1 sarīvētu gurķi. Maisījumu liekam uz sejas uz 15 minūtēm, noskalojam ar vēsu ūdeni.

Balinoša gurķu maska

♦1 nelielu, smalki sarīvētu gurķi samaisām ar ½ tējkaroti borskābes (vai citronskābes). Iegūto masu nedaudz uzsildām, ietinam marlē un liekam uz sejas uz 15 minūtēm. Tad notīrām ar svaigu losjonu no gurķa.
♦Gurķa losjona pagatavošana: 1 glāzē citronu sulas liekam 1 gurķa aplīti. Pēc 2 stundām izvelkam gurķi un apstrādājam ar to sejas ādu. 20 minūtes pēc šīs procedūras nedrīkst mazgāt seju.

Leave a Comment